Olay, 23 Ekim Pazartesi günü saat 18.00 sıralarında Eyüp Sultan ilçesi Göktürk Merkez Mahallesi Çeşmebaşı caddesi üzerinde yaşandı. Girdiği apartmandan bisiklet çalan hırsızlar, güvenlik kamerasından kaçamadı. Cadde üzerindeki bir sitedeki apartmana giren iki kişi, apartman girişinde bulunan bisikletleri çalarak ortadan kayboldu.

Hırsızlık anları apartmanın güvenlik kameralarına yansıdı.
Şüpheli şahısların rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı.Güvenlik kameralarını inceleyen apartman yöneticileri, polise giderek şikayette bulundu. Daha önce de bölgeden bisiklet çalındığını belirten yöneticiler, güvenlik kameraları görüntülerini de polise teslim etti. Polis, bu bölgeye dadanan bisiklet hırsızını yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

New Göktürk Whatsapp ihbar hattı
0546 273 80 56


New Göktürk Whatsapp ihbar hattımıza gelen şikayet 
Çeşmebaşı cad. Göktürk Eyüp İstanbul adresinde ikamet ediyoruz. Binamızda bulunan 2 bisiklet ortalama 8 10 dk içerisinde 2 tane 17-20 yaşlarında genç tarafından elini kolunu sallaya sallaya çalındı. Hem de 2 farklı yerde olan bisikletlerin yerlerini biliyorlar gibi direkt bisikletlerin olduğu yere gittiler. Aldıkları vakit ise 23 ekim akşam 17.50 civarıydı. Güpegündüz soygun yaşandı. Sizden ricamız lütfen yayınlayın. Bulunduğumuz semtte bisiklet çalınma vakası çok fazla oluyor. Genelde de sonuç alınmıyor. Bu şekilde haber yayınlarsanız en azından aynınşekilde mağdur olunanlara birlikte hareket edilebilir.