Göktürk'te yaklaşık 45 gündür çekici uygulaması yapılıyor, birçok okurumuzdan hangi saat dilimlerinde ve hangi bölgelerde çekici uygulaması yapıldığına dair bir bilgilerinin olmadığı yönünde şikayet mailleri aldık. Bizde Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliğinde konuyla alakalı bir görüşme gerçekleştirdik.

İstanbul Caddesi’nde araçların çift sıra parklanmalarının artması ile yeni yılda Göktürk’te çekici uygulamasına başlatıldı.
UYGULAMA YAPILAN YERLER
Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliğinden aldığımız bilgiye göre İstanbul Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Göktürk Caddesi , Çamlık Caddesi, ve Belediye Caddesinde Saat 11:00 ile 19:00 arasında yasak park uygulaması yapılıyor. Çekilen araçlar, Selanik Caddesi üzerinde olan Kardeşler Otopark’a çekiliyor. Çekici ücreti olarak 70 TL, Otopark ücreti ise günlük 10 TL.

Belediye Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Göktürk Caddesinde yeterli yasak levhası olmadığını dile getiren yetkililer, UKM ile gerekli yazışmaların yapıldığını, eksik olan noktalar yasak park levhası ve dönülmez levhası en yakın zamanda UKM tarafından asılacağını söylediler.