Geçtiğimiz günlerde Göktürk'te hizmet vermeye başlayan poligon, bugün açılışını gerçekleştirdi. Haftanın 7 günü 10.30-23.00 arası açık olan Poligon'nun cafe bölümünde birşeyler içerken, aileniz ile güvenli ve keyifli bir aktivite gerçekleştirebilirsiniz. 

Profesyonel ekibi ile; silah kullanma eğitimleri ve birebir özel ders veren Göktürk Poligon'da,  havalı tüfek, tabanca, outdoor ürünleri, kamp ve dalış bıçakları, çakı, balta ve pala satışları da yapılıyor ayrıca  çok yakında av bayiliği de alacak olan Poligon'da gerçek av tüfeği satışlarıda olacak. 

İşletme sahibi Fatih Dal, New Göktürk Dergisi'ne verdiği demeçte; "İnsanların kafasında ki algıyı kırmak istiyoruz. İnsanların eşiyle, ailesiyle gelip güvenli atış yapabilcekleri bir yer hayal ediyoruz ve 18 yaş altı kardeşlerimize de velisinin onayı ile atış yaptırıyoruz. Doğru silah kullanma hususuna çok önem veriyoruz, profesyonel ekibimiz ve hocamız eşliğinde siilah kullanma dersleri veriyoruz. Bu bir spor, insanlar burda  bilinçli ve güvenli bir şekilde atış yapabilir. Bu amaçlar doğrultusun da gerekli denetim ve izinlerimizi alarak Göktürk'te hizmet vermeye başladık." dedi. 

Mermi ücreti karşılığında atış yapabilirken, aylık üyelik sistemiyle de bu aktiviteyi gerçekleştirebilirisiniz.

 Göktürk Poligon

 Göktürk Poligon

 Göktürk Poligon açılış

İşletme Sahibi Fatih Dal ve New Göktürk imtiyaz sahibi  Kenan Yılmaz 

Göktürk Poligon

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi, Göktürk Cad. No: 44 Göktürk - Eyüpsultan / İstanbul

Telefon:  (0212) 322 11 27