Her bir nağmesinde gönül tellerimizi titretip ruhumuzu dinlendiren, özümüzü benliğimizi bulduğumuz Türk sanat musikisi korumuz, sanata gönül vermiş kişiliği ile hepimizin hayran olduğu çok değerli hocamız, şefimiz Mustafa Keser yönetminde 2016 - 2017 konsere hazırlık çalışmalarımız başlamıştır.
Bundan sonraki yaşantımı hayatımın en iyi dönemi yapacağım diyorsanız Musiki Topluluğumuza bekliyoruz.

Adres : Taş Dünyası Kemerburgaz Mithatpaşa Mah. Selanik Bulvarı, Uzun Kemer Mevkii - Kemerburgaz - Eyüp / İSTANBUL
Tarih: 4 Ekim 2016
Saat: 19.00 
Başvuru Tel: 0531 762 34 88
Web: www.gokturkmusikitoplulugu.com

GÖKTÜRK MUSİKİ TOPLULUĞU
 2015 yılı Kasım ayında Şeliz KÖSE önderliğinde kurulan GÖKTÜRK MUSİKİ TOPLULUĞU; kırk yılı aşkın süredir Türk Sanat Müziğine çeşitli hizmetler vermiş, bu sürecin bir bölümünde TRT sanatçısı olarak çalışmalarını sürdürmüş Sayın Yıldırım BEKÇİ yönetiminde çalışmalarına devam etmektedir.

Ortak noktaları Türk Sanat Müziğine gönül vermek olan çeşitli mesleklere mensup üyelerden oluşan GÖKTÜRK MUSİKİ TOPLULUĞU; kurulduğu gün, müziğe gönül verenlerin amatör ruhu ile yola çıkmış ve büyük usta Sayın Yıldırım BEKÇİ ’nin tecrübesi ile harmanlanarak bu günkü seviyesine ulaşmıştır.

Günümüzde popüler kültür ile birlikte unutulmaya yüz tutmuş ve olduğu yerden çok daha fazlasını hak eden Türk Sanat Müziğini insanlara sevdirmeyi, onu aslına uygun şekilde yaşatmayı ve nesilden nesile aktarmayı amaç edinen GÖKTÜRK MUSİKİ TOPLULUĞU; üyelerinin özverili çalışmaları ile Türk Sanat Müziği eserlerinden oluşan geniş repertuarları hak ettiği şekilde icra etmekte ve kuruluş amacı doğrultusunda konserler düzenleyecektir.

Bu doğrultuda ilk konserini 2016 yılı Mayıs ayında icra etmiş olan GÖKTÜRK MUSİKİ TOPLULUĞU dinleyenlerin Türk Sanat Müziği ile doymaları ve hayatın olağan akışından kaynaklanan stresten uzaklaşmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.