Göktürk Mahallesi Muhtarı Seval Kızılateş, Göktürk Muhtarlığı'na yapılan ihtiyaç başvurularının bini geçtiğini, bu konuda Göktürk'lü hayırseverlerin desteklerini beklediklerini söyledi. Göktürk semtinde neredeyse tüm işyerlerin kapanması sonucuda birçok çalışan kişi ortada kaldığını ve ihtiyaç sahibi vatandaşların her geçen gün arttığını söyledi.



Göktürk Mahallesi Muhtarı Seval Kızılateş'in basın açıklaması;

Sevgili Komşularım,

Öncelikle Covid-19 salgını dolayısıyla kaybettiğimiz tüm yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, hastane ve evlerinde tedavi olanlara acil şifalar diliyoruz.

Hepinize yapmış ve yapmakta olduğunuz desteklerden dolayı tekrar tekrar çok teşekkür ediyoruz.

Günlerdir Muhtarlığımıza yüzlerce ihtiyaç sahibi komşumuz başvuruda bulundu. 400'e yakın ihtiyaç sahibi komşumuzun koli desteği alma taleplerini Eyüpsultan ve İstanbul Büyükşehir belediyelerimize ulaştırdık.

Bunun yanında hayırsever komşularımızdan gelen desteklerin tamamını da ihtiyaç sahiplerine vakit geçirmeden ulaştırmaya çalışıyoruz. Kira ve Fatura ödeme desteğinde bulunmak isteyen hayırseverlerimizi ihtiyaç sahiplerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Marketlerden alınan ve bize ulaşan alış-veriş kartlarını ihtiyaç sahiplerine veriyoruz. Bize teslim edilen koli, çocuk bezi ve mamalarını da ihtiyaç sahiplerine hiç vakit geçirmeden ulaştırmaya devam ediyoruz.

Göktürklü hayırseverlerimiz sağlık çalışanlarına ve hastanelerimize yoğun destekte bulunuyorlar. Mahallemizin bu destekleri bizleri çok gururlandırıyor ve umut aşılıyor.

Yeter mi? Bu zor günlerde dayanışmaya her zamankinden çok ihtiyacımız var.

Türkiye'de olduğu gibi mahallemizde de kepenk kapatan, işsiz kalan, gündelik işlere gidemeyen, ücretsiz izine çıkarılan dolayısıyla gelirsiz kalan çok sayıda komşumuz oldu. İhtiyaç sahiplerimizin sayısı çok arttı. Siz de dayanışmaya katılın. Durumu uygun olanlar Ramazan yardımlarını öne çekebilir, alış veriş yaparken bir torba da ihtiyaç sahiplerimiz için doldurabilir, market alış veriş kartı alabilir ya da temel ihtiyaç malzemeleri içeren koli yaptırabilirsiniz.

AZ VEYA ÇOK DEMEYİN. SİZİN İÇİN AZ GÖRÜNEN İHTİYAÇ SAHİBİ BİR KOMŞUMUZ İÇİN ÇOK OLABİLİR. GELİN BU ZORLU GÜNLERDE ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM, DAYANIŞMAYI BÜYÜTELİM.

Biz muhtarlıktayız, siz hayırsever komşularımızın telefonlarını bekliyor olacağız. Şimdiden çok teşekkürler. Sağ olun, hep var olun.

Göktürk Mahallesi Muhtarı Seval Kızılateş

Gsm:05322869907

Muhtarlık Tel:0212 3223350


Haber Kaynak : New Göktürk Dergisi - Kenan Yılmaz