Abim



Tarih: 05 Şubat 2016 Cuma 20:00
İstanbul’a gelen iki kardeşin traji komik hikayesi. Ferhat büyük şehrin ışıltılı yaşantısında kaybolmak üzereyken Besim kardeşini takip etmeye başlar. Ferhat Kullandığı uyuşturucu maddeden dolayı tekerlekli sandalyeye mahkum olmuştur. Besim kardeşini, Ruh ve Sinir Hastalıkları hastahanesinin denize bakan kısmında son kez ziyaret edecektir. İçinizi hem üşütecek hem de ısıtacak bir abi kardeş hikayesi…

Su Masalı



Tarih: 06 Şubat 2016 Cumartesi 12:00
Bilgisayar bağımlısı Burak ve Televizyon bağımlısı Mahmut’un başına bir gün hiç beklemedikleri bir şey gelir ve elektrikler kesilir. Burak ile Mahmut, kitaplarla dost olan Engin’den yardım isteyerek elektrik kesintisinin kaynağını öğrenirler. Burak, Mahmut ve Engin, Muhtar Amca’ya gidip elektrik, barajlar, su ve küresel ısınma ile ilgili bilgiler alıp insanları uyarmaya dair plan yaparlar. Suyu israf edenlere karşı mücadele ederler. Bu esnada da elektrik olmadı için canları sıkılır ve arkadaşları Engin onlara masallar okuyarak, beraberce oyun oynayarak da eğlenebileceklerini öğretir. Dünya’nın kaderi su israfı ve bilgisizlik ile savaşan bu üç kafadarın elindedir.

Yaramaz Tilki Ve Arkadaşları




Tarih:
07 Şubat 2016 Pazar 12:00
Yaramaz Tilki ve Sevimli Arkadaşları, bir ormanda birlikte yaşayan beş dostun hikayesini anlatır. Ayı, Tavşan, Geyik ve Aslan dostça oyunlar oynayıp eğlenirken, Tilki sürekli yaramazlık yapmaktadır. Arkadaşlarının oyunlarını bozar, yalan söyler, dış görünüşleriyle alay eder. Sonunda Tilki’nin bu yaramazlıklarına daha fazla dayanamayan arkadaşları ona küçük bir oyun oynarlar ve Tilki yaptıklarının yanlış olduğunu anlar.

Aday



Tarih: 12 Şubat 2016 Cuma 20:00
Geçmişte kaybettiklerini geri kazanabilmek için neleri kaybetmeyi göze alırsın? Bir ilaç firması… Bir sınav ve 5 aday… Kazanabilmek için ne kadar ileri gidebilir ve neleri göze alabilirsin?
Şiddet, kumar, cinayet?… Ya gördüklerin, baktıkların değilse?… Oyun başlasın…

Toz Diyarı



Tarih: 13 Şubat 2016 Cumartesi 12:00
Akıl, kalp, cesaret ve boy arayan Dalton kardeşlerin Toz Diyarı’ndaki Kızılderili’den yardım istemelerini anlatan bir hikâyedir. Kızılderili, Daltonlar’a daha önce de onlar gibi akıl,kalp ve cesaret arayan kişileri bulmalarını ve vahşi batının kötü köpeği Rintintin’den kırmızı ayakkabıları almalarını ister, sarı yolu takip edip önce Korkuluk’u,Aslan’ı ve Teneke Adam’ı bulurlar, sonra da Rintintin’den kırmızı ayakkabıları alarak Kızılderili’nin yanına dönerler…

Renkler Ülkesinin Hikayesi



Tarih: 14 Şubat 2016 Pazar 12:00
Ödevi için hikaye okuması gereken Işıl çok sıkılır ve ailesinden yardım ister. Işıl’ın hikayeyi okumadan özetini çıkarmak istediğini anlayan ablası ona bir kalem verir ve arkadaşları gelmeden ödevini bitirmesini ister. Hikayeyi okumaya başlayan Işıl kalemini yatağının altına düşürür ve kalemini ararken kendisini Renkler Ülkesi’nde bulur. Burada tanıştığı Kırmızı kalem, Kurşunkalem, Silgi ve Suluboya’dan okuduğu hikayeyi anlatmalarını ister. Hikayeyi anlatmanın Işıl’a faydası olmayacağını düşünen kahramanlarımız hikaye okumayı nasıl eğlenceli hale getirebileceğini göstermek için Işıl’ın okuduğu hikayeyi canlandırmak isterler. Renkler Ülkesi’ndeki kahramanlarımızın Işıl’ın anlatımıyla hikayedeki eşek, kedi, köpek ve horozun başına gelenleri oynarken sizin yardımınıza ihtiyaçları olacak. Peki, siz Renkler Ülkesi’nde olacak mısınız?

Bana Masal Anlatma



Tarih: 14 Şubat 2016 Pazar 15:00
Leyla ile Mecnun’daki katkısıyla büyük sevgi ve saygı kazanan Burak Aksak’ın yazıp yönettiği Bana Masal Anlatma, kaliteli oyuncu kadrosuyla gişeye iddialı geliyor. Filmde dolmuş şoförlüğü yapan Rıza’nın (Fatih Artman) günün birinde hem güzel hem de çok iyi kalpli bir kız olan Ayperi (Hande Doğandemir) ile tanışmasından sonra yaşadığı olaylar anlatılıyor. Filmde Cengiz Bozkurt, Devrim Yakut, Sadi Celil Cengiz gibi isimlerin yanında Yılmaz Erdoğan, Gökçe Bahadır ve Gürkan Uygun gibi oyuncular da konuk olarak görev yapıyor.