Gençlik Deniz Köken'le ile buluşuyor programı kapsamında dün akşam Göktürk mahallesindeki gençlerle buluştu. Gençliğin daima yanında olduğunu bir kez daha gösteren, Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Deniz Köken, gençlerin soruları içtenlikle cevapladı.


Mahalleler Arası Futbol Turnuvası Şampiyonu Kemerburgaz takımına Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken ve Gençlik Kolları başkanı Cihat Biradlı Kupa ve hediyelerini takdim ettiler.

Gençlerin ülke için olan öneminin anlatıldığı tanıtım filmiyle başlayan buluşma konuşmalar ile devam etti. Konuşmaların ardından buluşmaya katılan gençler, sorularını Başkan Adayı Deniz Köken’e yönelttiler. Gençlerin sorularına tek tek cevap veren Köken, çıkışta buluşmaya katılan gençler ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Köken’in konuşmasında en dikkat çeken kısım ise 15 Temmuz hain darbe girişimini konuştuğu kısım oldu. 28 Şubat sürecinin iyi anlaşılmadığı için 15 Temmuz’da bu kadar şehit verdiğimizi ifade etti.

“28 Şubat’ı iyi okuyamadığımız için 15 Temmuz’u yaşadık” AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, “28 Şubat’ı iyi okuyamadığımız için 15 Temmuz’u yaşadık. Çünkü ordunun içerisine sızma harekatı 28 Şubat’ta olmuştur.

Tüm görevden alınan ordu mensubu FETÖ hainleri 98-99 yıllarında girmişlerdir. 28 Şubat’taki hadiseleri doğru anlasaydık 15 Temmuz’da bu kadar şehit vermezdik. Tarih tekerrürdür derler ya, Mehmet Akif Ersoy bununla ilgili olarak ‘ders alınsaydı tarih tekerrür mü ederdi ‘diyor. İbret alınsaydı akıllı adamlar için tarih tekerrür etmez” şeklinde ifadeler kullandı. Deniz Köken, program sonrası gençlerin sorularını cevaplandırdı ve Eyüpsultan’da gerçekleştireceği gençlik Projeleri hakkında bilgi verdi.​​​​​​​

Program sonrasında gençler Deniz Köken ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Ferhat Şahin, Deniz Köken , Cihat Biradlı


Haber Kaynak : New Göktürk Dergisi - Kenan Yılmaz