Eyüp Belediyesi'ne bağlı olan Göktürk Mahallesi son yıllardaki yükselişiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından akına uğrayan bölge özellikle son 5 yılda İstanbul'un gözde merkezlerinden biri olma özelliğini sürdürüyor. Eyüp Belediyesi de mahalleliye daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için yeni ek hizmet binasını  Göktürklülerin hizmetine sundu. Açılışa Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, AK Parti İl Başkanlığı temsilcileri ile muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Başkan Aydın açılışı Simurg Bilgi Evleri öğrencileri ile birlikte yaptı.
 
Hem orman bölgelerine ve köylere hem de şehir merkezine olan yakınlığın getirdiği doğallık sayesinde, çocuklu ailelerin, sanatçıların ve iş adamlarının tercih ettiği karmaşa ve gürültüden uzak olan Göktürk bölgesi gayrimenkul piyasasında da önemli bir yer edindi. Göktürk, yeşil alanların bolluğu, park ve bahçeleri, kaliteli şehir planlamacılığı ve çevreye uygun inşaat yapıları ile adeta kendi reklamını kendisi yapıyor. Yapımı devam eden 3. havaalanı projesi ve metro hattıyla hem yatırımı hem de popülaritesini daha da arttıracak olan Göktürk arazileri gün geçtikçe daha çok değerleniyor. İrili ufaklı 20 bin konutun bulunduğu Göktürk'te metrekare fiyatları da artmaya başladı.  İstanbul'un cazibe merkezi olmaya aday bu Göktürk modern ve doğal yapısını hala koruyabilen ender yerleşim merkezlerinden biri.
 
Eyüp Belediyesi de bu gelişime kayıtsız kalmadı. Geçtiğimiz yıllarda ek hizmet binasını Göktürklüler için hizmete alan Eyüp Belediyesi artık ihtiyaçları daha hızlı karşılayabilmek adına yeni bir ek hizmet binasını açtı. Artık İstanbul Caddesi üzerindeki yeni binada vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet sunulacak.
 
Vatandaşlara daha modern, daha pratik ve daha kaliteli hizmet amacıyla inşa edilen Ek Hizmet Binasının açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Protokol konuşmaları sonrasında gerçekleşen kurdele kesimini Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın,Simurg Bilgi Evleri öğrencileri ile birlikte yaptı. 
 
REMZİ AYDIN, “HALKIMIZA DAHA KALİTELİ HİZMET VERECEĞİZ"
Ek Hizmet Binası'nın yapıldığı alanın atıl vaziyette bulunduğu söyleyen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Göreve geldiğimiz zaman atıl halde bulunan, esasında ise Belediye Hizmet Binası olarak ayrılmış bu yeri değerlendirmek için çalışma yaptık. Belediye Hizmet Binası olarak Göktürk’ün yaşam tarzına ve yaşama kriterlerine uygun olarak dizayn ettik. Halkımıza daha iyi ve kaliteli bir hizmet verebilecek güzel bir binaya kavuşmuş olduk. Bu binanın açılması sadece hizmet binası olarak bizlere artı değer sağlamıyor. Bu binanın hizmete açılması bize bir katkı daha sağladı. Eski hizmet binasını boşalttık, orası da Mart sonu gibi son derece kaliteli bir sanat ve kültür merkezi olarak kullanıma sunulacak. Gençlere kaliteli bir hizmet verecek olan sanat merkezi hizmete girecek” dedi.
 
REMZİ AYDIN'DAN GÖKTÜRKLÜLERE MÜJDE
Göktürk’e yaptıkları çalışmaların devam edeceklerini söyleyerek Göktürk’te yaşayan vatandaşlara müjdeler veren Başkan Aydın, “Eski Hizmet Binası son derece kaliteli bir sanat merkezi olarak hizmet verecek. Özgecan Aslan adına yapılan yürüyüş parkuru inşallah yakın zamanda hizmete girecek. Hava şartları nedeniyle özel bir madde kullanıldığı için gecikti. Ama bir ay gibi bir sürede Göktürk halkının yıllardır beklediği bir talebi inşallah hizmete sunacağız. Onun dışında gençlerimiz ve çocuklarımız için İstanbul Caddesi üzerine bir Külliye, bilgi evi projemiz var. Son anda çıkan bir aksaklık nedeniyle gecikti ama, yaşam kentin oraya Hayvan Kliniğimizi inşa edeceğiz. 2B planlarımızı da bitirdik, inşallah çok kısa bir zaman içerisinde meclisimizden geçireceğiz. Son olarak şu anda Pazar yeri olarak kullanılan alana Göktürk yaşam ve Festival merkezi olacak diye bir projeden bahsetmiştik. İnşallah o projemizi de hayata geçireceğiz” diye konuştu.