Sosyal medyada Göktürk Anneleri Aktiviteleri isimli grupları ile tanınan Göktürk Anneleri 22 Kasım 2017 Çarşamba 19:00 da ilkini gerçekleştirecekleri kadınlar matinesini Kemerburgaz da bulunan Kemer Garden Restaurantta yapacaklar. Göktürk Annelerinin organize ettiği ve New Göktürk Dergisinin desteklediği etkinlikte Arda Balkay sahne alacak.

Göktürk Annelerinden konuştuğumuz Begüm Şenbağ “Kadınlarımızı biraz olsun eğlendirebilmek ve hoşça vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla bir “Kadınlar Matinesi” düzenledik.  Bu düzenlediğimiz Kadınlar Matinesi organizasyonu, Göktürk'lü bayanların hoşça vakit geçirdiklerini umuyorum. Geleceğimizi şekillendiren; eşlerinin her türlü derdine ortak olan, çalışan üreten kadınlarımızı mutlu edebilmek için bu organizasyonu gerçekleştirdik. Kadınların günlük dertlerinden ve yorgunluklarından uzaklaştırabilirsek ne mutlu bize, Matinede sahne alacak kıymetli sanatçı Arda Balkay ve ekine, New Göktürk Dergisi ve ekibine, organizasyon sürecinde destek olan arkadaş ve dostlara şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.

.

22 Kasım Çarşamba Günü Saat:19:00 - Arda Balkay ile Kadınlar Matinesi Kişi Başı 65 tl
Meyve çerez sınırsız içecek ve süpriz sanatçıların sahne alacağı canlı müzik için sadece yapmanız gereken 20 Kasım 2017 gününe kadar rezervasyon yaptırmanız.

Rezervasyon : 

Begüm Şenbağ : 0505 831 20 27

Aygül Yıldırım : 0532 711 86 96

Ümit Öner : 0541 271 24 48 

KEMER GARDEN

Dereboyu Cd. Mithatpaşa Mah. Selanik Bulvarı No: 2 
Kemerburgaz / İstanbul ( Kahve Dünyası Karşısı )