Göktürk Çeşmebaşı caddesinde depremde hasar gören, yeniden yapılmasına karar verilen orta okulun proje resimleri ve detayları ilk kez New Göktürk'te ! 

Hayırsever iş adamı Ferit Meriçten Göktürk'e kalıcı bir eser bırakıyor. Göktürk Çeşme Başı caddesinde yeniden yapılacak olan okul projesi içerisinde 32 derslikten oluşan okulda , kapalı spor salonu, her ders için ayrı atölye gibi detaylar bulunuyor. Proje bittiğinde devlet okulundan çok özel okul görüntüsünde olacak olan yeni okulun yapılması şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor. 2017 Eylül ayında okulun teslim edilmesi planlanılıyor.

Proje Detayları
32 Derslik , 2 Görsel Sanatlar Atölyesi, 2 Teknoloji Tasarım Atölyesi , 2 Fen Dersliği , 2 Müzil Dersliği, 4 Hazırlık Odası , 1 Öğretmenler odası
3 Zümre Öğretmenler Odası, 1 Grup Çalışma Odası, 2 Destek Eğitim Odası, 1 Müdür Odası, 4 Müdür Yardımcısı Odası , 1 Okul Aile Birliği , 1 Bireysel Görüşme Odası, 1 İdari Büro,1 Spor Salnou, 2 adet Soyunma Odası, 1 Sergi ve Seyirci Salonu ve 1082m2'den oluşan tören alanı planlanıyor.















Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütcü; Ferko İnşaat sahibi bağışçısı Fert Meriçten’i ziyaret ederek proje hakkında konuştular. Bağışçıya katkılarından dolayı teşekkür ettiler.