CHP, Eyüpsultan'da Belediye Başkanlığına uzun yıllar Göktürk'te oturan Emel Bilenoğlu'nu aday gösterdikten sonra Belediye Meclisi Üyesi aday listelerine de Göktürk'ten 6 önemli ismi koyarak beldemize ağırlık verdiğini gösterdi.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Adayları açıklandı. Listeye göre, Göktürk Mahallesinden, üçü kontenjan adayı olmak üzere, altı aday yer almakta.

İnş. Müh. FİLİZ GÖKÇE:

1974 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunudur. 20 yılı aşkın inşaat sektörü deneyimi olan Gökçe, 2007 yılından beri kendisine ait şirketinde, mühendislik ve danışmanlık hizmeti vermektedir.İnşaat Mühendisleri Odası’na aktif olarak destek vermekte olup, aynı zamanda komisyon üyesidir. İki dönem CHP Eyüpsultan İlçe Yönetiminde görev almıştır.

FATİH TAŞKIRAN:

1991 Kartal doğumlu Maliye Bölümü mezunu olan Fatih Taşkıran, son dönem CHP Eyüpsultan Gençlik Kolları Yönetiminde Başkan Yardımcısı olarak görev almıştır.

ÖZGÜR SEDEF:


1981 Eyüp doğumludur. Beykent Üniversitesi Otomotiv Bölümü mezunudur. Motosiklet, binek araç ve ağır vasıtalar için direksiyon, trafik ve motor eğitmenidir. Özgür Sedef, aynı zamanda Göktürk’te on yılı aşkın bir süredir esnaflık yapmaktadır.

CABBAR KEMENT:


1965 Ordu - Akkuş doğumludur. İş adamı Cabbar Kement birçok sivil toplum örgütünde başkan ve üye olarak hizmet verdi. Türk Kore Dostluk Derneği kurucu yöneticisi ve Genel Sekreteri olarak görev almıştır. 1999 / 2004 İBB Meclis Üyesi ve 2004 / 2009 Kâğıthane Meclis Üyesi olmuştur. İstanbul Demokrat Ordulular Platformu Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesidir. Muhtelif dönemlerde CHP İlçe Yöneticisi, İl ve Kurultay Delegesi görevlerinde bulunmuştur.


End. Yük. Müh. CEM GÖRKEM ÖZARPACI:

1972 İstanbul doğumludur. İstanbul Teknik Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Endüstri Yüksek Mühendisi olup, 22 sene özel sektörde satış ve pazarlama alanlarında üst düzey yöneticilik yapmıştır. Evli, ikiz erkek çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

ZEYNEP DENİZ DOĞAN:

1969 Ankara doğumludur. İktisat Fakültesi mezunu olup, İşletme alanında yüksek lisans yapmıştır. Bankacılık ve otomotiv sektörlerinde çalışmış, emekli olmuştur. 2011 yılından beri siyasetle ilgilenmekte ve halen Parti Okulu eğitmenliğini sürdürmektedir. Fransızca bilmektedir.

Av. MEHMET SAY:

1950 doğumludur. İstanbul Üniversitesi Hukuk Bölümü mezunudur. Kendi avukatlık bürosunda 38 yıldır hizmet vermektedir. Barolar Birliği Denetleme Kurulu Üyeliği, Gaziosmanpaşa Barosu Bölge Sorumluluğu, GOP Hukukçular Derneği Kurucu Üyeliği, 15 yıl GOP Hakem Heyeti görevlerini yapmış olup, halen Barolar Birliği Mütevelli Heyet üyeliğini sürdürmektedir. 2018’den beri CHP Eyüpsultan Hukuk Komisyonu Başkanlığını yürütmektedir.

Göktürk Mahallemizin adaylarına başarılar diler, Eyüpsultan’da belediyecilik adına değerli projelere imza atmalarını temenni ederiz.