Eyüpsultan Belediyesi Göktürk Hayvan Barınağı

Eyüpsultan Belediyesi, can dostlarımız için yepyeni ve örnek bir projeye daha imza attı. Göktürk semtinde yapılacak olan “Eyüpsultan Belediyesi Göktürk Hayvan Barınağı” projesinde hiçbir detay göz ardı edilmedi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken twitter hesabından projeyi duyurusunu 1 Temmuz'da paylaştı. Deniz Köken mesajında '' Can dostlarımız için planladığımız barınağın projesi hazır, çalışmalara yakında başlıyoruz. İçerisinde klinik, sahiplendirme, bakım ve eğitim alanları da yer alacak. Kedi, köpek, at, kanatlı... Ayrım yok, hepsi için özel yerimiz var'' dedi. Deniz Köken'in twwet mesajı birçok kişi tarafından beğenilip retweet yapıldı. 

A’DAN Z’YE TÜM DETAYLAR

Toplamda 13 bin 774 metrekare alana sahip barınak dahilinde kedi ve köpek doğal yaşam alanları, 500 köpek kapasiteli bakım alanları, 300 kedi kapasiteli bakım alanları. köpek barınağı, at barınağı, köpek eğitim alanı, kedi polikliniği, köpek polikliniği, idari bina, depo ile misafirler ve personel için otopark alanları bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Göktürk - Kemerburgaz yolunda sahipsiz bir at'ın karıştığı trafik kazasında at telef olurken bir araçta pert olmuştu. Bu projenin hayata geçmesi ile birlikte Göktürk semtinin yıllardır süre gelen sorunu sokak hayvanları yeni barınma alanı ile son bulması planlanıyor. 

Bu arada barınak dahilinde oluşturulacak fuaye alanı içerisinde sahiplendirme alanları, kanatlı hayvan bakım alanı, eğitim alanı ve oturma alanları da yer alıyor.

Eyüpsultan Belediyesi Göktürk Hayvan Barınağı

Eyüpsultan Belediyesi Göktürk Hayvan Barınağı

Eyüpsultan Belediyesi Göktürk Hayvan Barınağı