Yıllık 150 milyon yolcu kapasitesiyle dünyanın en büyüğü olacak olan 3. havalimanı çalışanları ile çevre köylerde yaşayanlar iftar sofrasında buluştu.
Eyüp Belediyesi dünyanın en büyüğü olacak olan 3. havalimanı çalışanları ve çevre köylerde yaşayan vatandaşlar ile birlikte Tayakadın'da bulunan İGA Yönetim Yerleşkesi'nde iftar düzenledi.



İftara Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İGA kurumsal iletişim Direktörü Gökhan Şengül, 3.havalimanı çalışanları ve çok sayıda çevre köylerde yaşan vatandaş katıldı. İftar öncesinde Başkan Remzi Aydın'a havalimanı hakkında maketler üzerinden bilgiler verildi. Ardından iftar alanına gelerek vatandaşlarla selamlaşan Başkan Aydın, çocuklarla sohbet etti. Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam eden programda ezanın okunmasıyla bir yandan iftarını yapan vatandaşlar bir yandan da Hacivat ve Karagöz oyununu izleyerek Ramazan nostaljisini yaşadılar.



"ÜLKEMİZE ÇOK BÜYÜK BİR DEĞER ORTAYA KONULUYOR"
İftar organizasyonunu paylaşmak teması üzerine gerçekleştirdiklerini belirten Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Burada dünyanın en büyük havaalanı yapılıyor. Ülkemize çok büyük bir değer ortaya konuluyor, bunun heyecanı var. Bu anlamda milletimizle burada yaşayan halkımızla ve bu eseri koyan işçilerimizle şirketimizle bir araya gelerek bu duyguları paylaşalım istedik" diye konuştu.



"90 MİLYON YOLCU KAPASİTESİYLE DÜNYANIN EN ÖNEMLİ PROJESİ"
Dünyanın en büyük havalimanının inşa edildiğini dile getiren İGA Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Şengül, "2018'in ilk çeyreğinde 90 milyon yolcu kapasitesiyle dünyanın en önemli projesini hayata geçiriyor olacağız. Bu noktada buradaki komşularımızla bir arada olmaktan, bereketli bir ayın bu güzel gününde de burada olmaktan bizde mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu.