“4 Ekim Pazar günü Estethica Göktürk & Tan Sağtürk Akademi iş birliği ile gerçekleşecek olan “Sezona Merhaba” partisine davetlisiniz.

YENİLENEN YÜZÜ İLE GÜZELLİK RÜZGARI GÖKTÜRK’TE ESMEYE DEVAM EDİYOR

“Estethica Göktürk Sağlıklı Yaşam Merkezimizde, ihtiyaçlarımız ve alışkanlıklarımız doğrultusunda, değişimin bizden beklentileriyle hareket ederek farklı ve ihtiyaçlarınıza cevap verecek yepyeni konseptimizle karşınızdayız.

ESTETHİCA GÖKTÜRK bünyesine yeni katılan ''ANATOMİC'' stüdyo fonksiyonel antreman stüdyosu olarak hizmet vermeye başladı.

Öncelikle belirli ölçümler, testler ve değerlendirmeler sonucunda kişinin beslenmesinden yola çıkılarak, sportif aktivite açısından ve psikolojik açıdan nasıl bir yol izlenmesi gerektiğine karar verilir.

Diyetisyenimiz Büşra DÜZYOL ile başlayan proje; sağlıklı bir yaşam için en önemli faktör olan ''beslenme” kontrol altına alındıktan sonra; bir diğer adım için Psikolojik Danışman Sedef SATIR'a ve sonrası için ise Personal Trainer Burkan SATIR'a aktarılıyor.

Spor Akademisi mezunu olan ve spor salonu konseptlerinin birçoğunda eğitmenlik-yöneticilik, çeşitli branşlarda antrenörlük-yöneticilik ve çeşitli spor organizasyonlarına görev yapıp tecrübe etmiş olan Burkan Satır beden sağlığının; ANATOMİK, FİZYOLOJİK, RUHSAL sağlık olarak bir bütün halinde ele alınması gerektiğinin önemini vurgulamakta ve ancak bu şekilde kesin sonucun alınabileceğini savunmaktadır.

Burkan Hoca ile ''bire bir'' uygulanacak olan egzersiz rutinleri öncesinde ''POSTÜR ANALİZİ'' ile kişinin duruş bozuklukları değerlendirilerek, kişinin yapabileceği veya uzak durması gereken egzersizler belirlenmektedir.

Kişiye en uygun egzersiz programı hazırlandıktan sonra, zaman zaman açık alanda da yapılmak üzere gerek serbest ağırlıklarla gerek kendi vücut ağırlığıyla gerekse ''XBODY'' ile birçok farklı antrenman metodlarından faydalanarak bireylere alışılmışın dışında bir egzersiz keyfi sunulmaktadır.

Siz de projelerimiz hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız; ESTETHİCA GÖKTÜRK ANATOMİC STÜDYO 'ya bekliyoruz.

İletişim Bilgileri
Göktürk merkez mah. Belediye cad. No:13/14 Eyüp/ İstanbul
T: +90 212 322 82 60
M: +90 532 430 43 00
www.estethicagokturk.com