Artık Göktürk'lü misafirlerimiz ile çok büyük bir aile olduk, güven ve kalite konusunda muhteşem bir çizgimiz var. Misafirlerimizi çok daha memnun edebilmek ve bu çizgimizi koruyabilmek için her geçen gün kapasitemizi ve hizmetlerimizi arttırdık, arttırmaya devam ediyoruz.

08 Kasım Pazar günü Estemia Beauty&Spa merkezimizin 6. yılını hep birlikte kutlayacağız. Kokteylimizde 6.yılımıza özel bir çok sürprizimiz olacak. 


Kalıcı Makyaj uygulaması en popüler uygulamalarımızdan biri oldu. Su bazlı boyalar kullanarak hazırladığımız karışımda, kişinin cilt tonu, kaş ve saç rengi  yani en ufak detayı bile göz önünde bulundurarak yapılacak kaşın rengine ve tasarımına karar veriyoruz. İşlemden iki veya üç hafta sonra yaptığımız rötuş ile uygulamayı sonlandırıyoruz. 

Uygulamayı kıl tekniği ile yaptığımız için tamamen naturel bir görüntü ortaya çıkıyor. Kullandığımız boya sağlığımıza zarar vermediği gibi diğer kimyasal boyalar gibi renk değiştirmiyor. Kişinin cilt yapısına göre minimum 8 ay ile 2 yıl içerisinde yavaş yavaş silinerek yok oluyor. (kızıllaşma olmuyor ya da laciverte dönüşmüyor)

Bildiğiniz üzere merkezimizde bir çok cilt tedavisi ve bakımları var, estetisyenlerimiz yaptıkları cillt analizi ile kişinin cilt problemine en uygun tedavi yöntemini tespit edip misafirlerimizi yönlendiriyorlar. Birde güzelliğimizi korumak için yaptığımız Medikal Dermaroller ve Dermapen Tedavilerimiz var. Holllywood Bakımı, Scar gözenek tedavisi, Leke ve Ton Tedavisi, Lifting ve Kırışıklık Tedavisi, Çatlak Tedavisi, Doku Yenileme, Yara ve akne izleri tedavisi, saç mezoterapisi.

Estemia Beauty&Spa Merkezimizde;

Ütüleme Lazer Epilasyon, Kalıcı Makyaj, Cilt Bakımları, Medikal Dermaroller ve Dermapen Tedavisi, Masaj Terapi, Medikal Masaj, El ve Ayak Bakımları, Shellac Kalıcı Oje, Spa Manikür-Pedikür, Bölgesel İncelme, Vücut Bakımları, İğneli Epilasyon, Ağda İşlemleri, Kulak Delme, Kaş Tasarımı, Selülit ve Çatlak Tedavileri hizmetleri verilmektedir.

Randevu ve Bilgi için 

0533 063 23 50 / 0212 322 91 85

Belediye Cad. Yücel Sok. Kemerlife 21 çarşı 

Göktürk - Eyüp / İSTANBUL