Göktürk Merkez Mahallesi Taşçı Sokakta İSKİ tarafından yapılan kazı çalışmasının ardından yola idareten mıcır döküldü. Mıcır dökme işleminin üzerinden tam 1 hafta geçmesine rağmen, üstelik “idareten” diye belirtilmişken, yol hala düzeltilmemiş durumda.

İSKİ’den Alınan Tek Cevap : “Geleceğiz”

Sokakta ki parke taşlarının yeniden düzenlenmemesi sebebiyle Taşçı Sokak toz altında kaldı. Esnaf ve Vatandaş cam açamamaktan şikayetçi olunca soluğu İSKİ’yi aramakta buldu. Arayan esnaf ve vatandaşların aldığı tek bir cevap vardı. “Geleceğiz”

Esnaf ve Vatandaş Şikayetçi

Taşçı Sokakta bulunan esnaf ve vatandaşlar, bu durumdan şikayetçi olduğunu belirtti. Evlerinde cam dahi açamadığını belirten Vatandaşlar, çalışmaların bir an önce tamamlanmasını istiyor.

Esnaf Çareyi Sokağı Sulamakta Buldu

Kalkan tozdan rahatsız olan esnaf ve vatandaşlar, İSKİ’den gelen bir ekip olmayınca çareyi kendileri buldu. Yoldan toz kalkmasın diye, belirli aralıklar ile sokağı sulamaya başladılar. Bu uygulamanın bir çözüm olmadığını belirten Sokak Sakinleri, İSKİ’ye sitem etti. Mahalle Sakini C.G yaptığı açıklamada “Toz kalkmasın diye sokağı suluyoruz. Bu sefer de çamurdan geçemiyoruz. Mağduruz, bir an önce ekipleri bekliyoruz” diyerek İSKİ’ye sitem etti.