Ekrem İmamoğlu'nun Göktürk'e geleceği haberini paylaştıktan sonra adeta Göktürk'te yer yerinden oynadı.

Ekrem İmamoğlu'nun dün akşam sürpriz bir şekilde Göktürk Mahallesi ziyareti mitinge dönüştü. Göktürk Halkı, Göktürk'e sığmadı. Binlerce vatandaş Ekrem İmamoğlu'na sevgi gösterisinde bulundu.

İmamoğlu Göktürk İstanbul Caddesi Atatürk Anıtı önünde toplanan binlerce vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yaşanan izdiham nedeniyle burada konuşmanın burada mümkün olmadığını görünce daha geniş bir alanda kalabalığa seslendi. İmamoğlu, ‘‘Bütün canlarım, bütün hemşehrilerim, güzel insanlar, hanımefendiler, beyefendiler, güzel çocuklar sizden isteğim, bu süreçte herkese adalet için geldiğimizi, herkese sevgiyi, saygıyı, aynı zamanda hoşgörüyü, birbiriyle kucaklaşmayı ve kısacası kardeşliği, barışı ve huzuru getireceğimizi müjdeleyin’’ dedi.

Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından Göktürk ziyareti sonrasında şu sözleri paylaştı ;  ''Bu şehrin çocukları, gençleri, kadınları için çok güzel şeyler yapacağız. Bu gece Göktürk'te bir anda meydanı doldurup buluşmamızı mitinge dönüştüren ve bize coşkuyla katılan vatandaşlarımıza gönül dolusu teşekkürler. #HerŞeyÇokGüzelOlacak '' dedi.



Haber Kaynak : New Göktürk Dergisi - Kenan Yılmaz