Son zamanlarda eğer Göktürk yolundan geçtiyseniz hemen yol kenarında sapsarı bir tır ve yeşillikler içinde oldukça farklı , şık , güzel bir mekanla karşılaşmışsınızdır…
        
Dürüm Park.. Dürüm Park’ın fikir babası , daha doğrusu Fikir Anası ve bu güzel mekanın yaratıcısı zarif bir bayan; Nazan  Aydemir Aman..

Bizde bu ay sizlere, Dünya Kadınlar Gününde ,  hem bu güzel mekanı, hem de  kendi gibi şık bir mekan hazırlayan kadın girişimci Nazan hanımı sizlere tanıtmak istedik..


Uzun yıllardır Göktürk’te yaşıyorsunuz. Biz sizi iş hayatınızın dışında sosyal çalışmalarınızla da  yakından tanıyoruz. Dürüm Park’ın bu kadar kısa zaman da , bu kadar çabuk benimsenmesinde, ve sevilmesindeki neden ne sizce?.

Uzun bir planlama ve hazırlık sürecinden sonra pratik dürüm kebap mutfağımızı farklı bir sunumla DÜRÜM PARK’ ı hayata geçirdik..
Bence en önemli neden, bize kahvaltı yada yemek yemek için gelen insanları müşterimiz olarak değil misafirimiz olarak görür ve öyle ağırlarız. 
Sonra , Dürüm Tır gibi ayaküstünde çok pratik , hemen atıştırıp çıkabilecekleri bir mekandan , modern, kaliteli hepsinden öte damak tadına hitap eden muhteşem lezzetlerin, oldukça sıcak bir mekanda sunulduğu , yeni adresleri oldu. Rutin alışkanlıklarını bozan farklı bir işletme oldu Dürüm Park. Birde 24 saat açık olması, uykusu kaçanlar ve gececiler için de güzel bir mekan oldu.

 Mekanın sıcaklığı ve ambiyansı çok güzel ama muhteşem lezzetler demişken 24 saate hangi lezzetleri sunuyorsunuz?.
Sabahın ilk ışıklarıyla beraber serpme kahvaltımız hazır.. Özel sunumumuzla ama!. Hafta sonu Branç olur bu kahvaltı saatimi ve geç saatlere kadar sürer. Öğlen ve gecenin geç saatlerine kadar ,  Salata,et,kebap çeşitlerimiz ile günümüze devam ediyoruz.. Gece sabaha kadar da çorba servisimiz var.. Tabi ki 24 saat çay ve Közde Türk kahvesi olmazsa olmazımız. Malum bir kahvenin kırk yıl hatırı var.. Bir de haftanın belirli günlerinde canlı müzik yapıyoruz.


Peki Nazan hanım sizden küçük bir tüyo rica etsek; kebabınızın bu kadar lezzetli olmasının sırrı ne?.
Dürüm Parkta kullandığımız malzemelerin hepsinin organik olmasına dikkat ediyoruz. Etlerimizin hepsini  suni yem ile değil doğal yeşilliklerle beslenen hayvanların yaşadığı yerden Balıkesir’den getiriyoruz.. Bu etler mutfağımızda ustalar tarafından yapılacak et çeşitlerine göre özel olarak ayrılır.. Kebap eti zırhta çekilir, ince tandır lavaşlarla lezzete sarılır ve misafirlerimize itina ile sunulur. 


Peki personel?. Kaç kişi çalışıyor Dürüm Park’ta ve bu çalışanları seçerken bir kriteriniz oldu mu mesela?.

Dışarı paket servis yapan 4 moto kuryemiz ile birlikte 20 kişilik küçük bir aileyiz. En büyük destekçim eşim ve oğlum.. Çalışanlarımızı seçerken de en önemli kriterimiz bizimle bir aile olabilmesi. Burayı ve bizleri ailesi olarak görüp öyle davranması.

Peki Nazan hanımın bir mesajı varmı?.
 Bir Göktürklü olarak burada modern ama sıcak bir mekan yarattık, özel lezzetlerimizle sizleri misafir etmekten çok memnun olacağız.
Günün anlam ve önemiyle ilgili bir mesajda vermek isterim; bütün kadınlarımıza bu mesajım. Kendinize güvenin ve mutlaka biz kadınlar her şeyin üstesinden geliriz.