Merhaba, Ben Ece İkan. Genç bir anneyim ve yaklaşık 3 yıldan beri çalışıyorum.

Kızım Duru doğduktan sonra , onun hiçbir anını kaçırmamak adına iş hayatıma ara vermiştim . Şu anda da farklı bir sektörde çalışıyorum.
Ama bugün , uzun zamandan beri hayalini kurduğum fakat ertelemek zorunda kaldığım “Duru Hayaller Atölyesi”  ile yolculuğuma başlamış oluyorum . Bana ilham kaynağı olan kızım Duru , beni bu dünya ile buluşturdu diyebilirim .

Bir çocuğun mutluluktan gözlerinin parladığını görebilmek ve bunda ufacık bir katkınızın bile olması sizi daha çok mutlu ediyor .  Daha çok kişiye ulaşabilmeli ve mutlulukları paylaşmamız gerektiğini düşündüm hep .  Çevremdeki  insanların ve eşimin desteği ile ilk adımımı attım .

Şu an için “Home Office” olarak çalışıyoruz. İlerleyen zamanlarda daha da büyüyüp , gelişeceğimize inanıyorum . Duru Hayaller Atölyesi olarak , çocuk ve yetişkin partileri, baby shower , hastane odası süsleme , mevlüd , sünnet , kına geceleri ve temalı doğumgünü partileri hazırlıyoruz. Detaylı organizasyon düşünmeyenler için kişiye özel istedikleri parti ürünlerini ve hediyeliklerini hazırlayıp adreslerine kargo ile gönderimini sağlamaktayız. Her iki şekilde de müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Duru’nun Hayaller Atölyesi olarak müşterilerimizin hayalindeki partiyi canlandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bir partinin hazırlığına başladığımda benim için en önemli şey detaydır. Özellikle çocuk doğum günü partilerinde parti büfesinin bir filmin karesindeymişiz izlenimini yaşatmasını isterim.  Başta da belirttiğim gibi çocukların yüzündeki mutlu ifadeyi görmek beni çok mutlu ediyor .

Çok yakında web sitemiz ile karşınızdayız.

Sevgiyle kalın…
 
Duru Hayaller Atölyesi / By Ece İkan
Gsm: 0537 341 10 63
E-mail: [email protected]
instagram : duru_hayaller_atolyesi