İlçe genelinde her vatandaşa ulaşmak için Eyüpsultan’ı karış karış dolaşan Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Cumhur İttifakı’nın Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Göktürk Trabzonlular Derneği’ni tanışma ve istişare toplantısı kapsamında ziyaret etti. 

Göktürk Mahallesi’nde gerçekleşen ziyarette, Başkan Adayı Deniz Köken’e AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, Dernek Başkanı Evren Sancak, yönetim Kurulu üyeleri, mahalle teşkilatı, gençler ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. 

“GÖKTÜRK MAHALLESİNİN 2B SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

Konuşmasına Göktürk Trabzonlular Derneği’nin yaptığı çalışmaları çok beğendiğini belirterek başlayan Başkan Adayı Köken, konuşmasına şöyle devam etti:

“Şehirleri inşa ederken, insanın inşasını da ihmal etmemek gerekiyor. Şehrin inşasıyla, insanın inşasının beraber yürümesi gerekiyor. Çünkü şehirlere hayat veren insanlardır. 

Ruh yokken bedenimiz cesetse, şehirlerin ruhları da insanlardır. İnsan yoksa şehir çürümeye başlar. Bundan sonraki çalışmalarımızda Göktürk Mahallesinin 2B sorununu seçim sonrasında en kısa sürede çözeceğiz.'' dedi

Haber Kaynak : New Göktürk Dergisi - Kenan Yılmaz