Dara Döner işletme sahibi Özlem Gedik Tandır Lavaş eşliğinde %100 yaprak et döner’in Göktürk için yeni bir lezzet olduğunu, odun ateşinde yapılan ve tandır lavaşı ile beraber yenen dört köşe dönerin % 25 Kuzu, %75 Dana etinden hazırlandığını, seçilen etlerin sinirlerinin alınmasından sonra bir haftalık dinlenmeye tabi tutulduğunu, iki gün süreyle de terbiye edildiğini vurguladı.

Döner alanında uzman ekibi ile hizmet veren Dara Döner , dönere getirdikleri kalite ve lezzet unsuruyla Göktürk'te farklı bir algı oluşturmaya çalıştıklarını belirten Özlem Gedik, ayrıca çorba çeşitleri, önümüzdeki haftadan itibaren sabah serpme kahvaltı çeşitleri ile de hizmetlerinin sürdüğünü ve tüm vatandaşları yeni lezzeti tatmak üzere Dara Döner'e davet etti.  

Göktürk'te yeni bir lezzet 'Kıbrıs Tatlısı'

Dara Döner tatlı düşkünlerine farklı lezzetlerde tatlı imkanları sunuyor. Hem Türk damak tadına uygun hemde farklı tatlar sunan Dara Döner, Kıbrıs Tatlısı ile misafirlerine farklı lezzetler sunuyor.

Çok kaliteli bir lezzette olduğunu ifade eden Dara Döner işletme sahibi Özlem Gedik, Göktürk halkının beğeneceğinden emin olduğunu sözlerine ekledi.



Dara Döner
Odun ateşinden gelen lezzet, yüzde yüz yaprak döner
Telefon: 0212 322 77 25
Gsm: 0532 255 02 49
Adres: Göktürk Cad. No:5/1-1 Göktürk Noter Altı