CUNDALI CEMİL GÖKTÜRK’TE 3. YILINA GİRİYOR

Şef Serkan Bay bizlere Göktürk’te 3.yılına giren Cundalı Cemil’i anlattı.

Şef Serkan Bay “Ayvalık ve Ege lezzetlerini Göktürk halkının damak tadına uygun olarak harmanlamaya çalıştık” dedi. İstanbul Caddesi Nazlı sokakta yer alan 150 kişilik restoran ferah görüntüsüyle de dikkat çekiyor.

Restoranımızda yöresel ve taze ürünlerle misafirlerimize hizmet vermeye çalışıyoruz. Kalamar ve Ahtapot’larımızı Ayvalık’tan, taze yöresel otlarımız Ege’den, mevsiminde ve taze olarak misafirlerimize ikram ediyoruz. Balıklarımızı taze ve günlük olarak temin ediyoruz. Yaklaşık 50 çeşit meze, 30 çeşit ara sıcak ve taze balıkla her gün öğlen 1’den gece 12’ye kadar hizmet vermekteyiz.  Ahtapot, kalamar, karides gibi klasik deniz ürünlerinin yanı sıra her çeşit taze deniz balığını mevsimine göre burada bulabilirsiniz. Tatlı menümüzde Ayvalık'tan getirttiğimiz lor tatlısı ve taze lorun (doğal marmelat ve vişne reçeli ile servis edilir) damla sakızlı kazandibinin yanı sıra Ayvalık kurulor tatlısı, mevsimine göre Kabak vev Ayva Tatlısı, Cevizli ve Fıstıklı Ev Baklavası. Kup ve dondurmamızın yanı sıra doğal meyve sorbelerimizle her gelişinizde ayrı lezzetleri keşfedeceğiniz Cundalı Cemil mutfağı sizlerin hizmetinde olmaktan onur duyar.

Mevsimine göre her çeşit Ege otunu bulabileceğiniz işletmemizde turpotu, istifno, cibes, hardalotunu haşlayıp zeytinyağ ve limonla servise sunuyoruz. Ayrıca kuzukulağı, labada, kazayağı, ısırgan otu, sirken ve izvinya gibi otların salatasını sizlerin beğenisine sunuyoruz.

Çarşamba Akşamları Fasıl Keyfi!

Çarşamba akşamları Udi Hasan Akın ile keyifli saatler 

Serkan Bay  "Her Zaman Aynı Gülen Yüzümüzle, Aynı Heyecanla Bekleriz."

ADRES: İstanbul Caddesi  Nazlı Sokak  Gökmahal B Blok Göktürk - İstanbul

Telefon: 0212 322 04 62