Mevsimine göre her çeşit Ege otunu bulabileceğiniz işletmemizde turpotu, istifno, cibes, hardalotunu haşlayıp zeytinyağ ve limonla servise sunuyoruz. Ayrıca kuzukulağı, labada, kazayağı, ısırgan otu, sirken ve izvinya gibi otların salatasını sizlerin beğenisine sunuyoruz. 

Açıklama: https://newgokturkcom.teimg.com/newgokturk-com/images/upload/image/CUNDALI.jpg

Sıcak ot olarak Şevket-i Bostan otunu orjinaline sadık kalarak fenerbalığı ve karidesle hazırlıyoruz. Şevket-i Bostan ve turp otuyla yaptığımız sıcak otun yanısıra Ayvalık pazarında satılan yahnilik otu (yenilebilen otlar karışık olarak toplanıp bu ad ile satılır) sarımsaklı yoğurtla birlikte servise sunuyoruz.

Açıklama: https://newgokturkcom.teimg.com/newgokturk-com/images/upload/image/CUNDALI2.jpg

İzvinya (sarmaşık filizi yada yabani kuşkonmaz) salata gibi yenebilen bu ot ile birlikte akkız otu ve arapsaçını yumurtalı olarak kavurmasını bulabilirsiniz. Otların yanısıra deniz ürününün her çeşidini bulabileceğiniz mutfağımızda sizlere kalamar yumurtası, deniz kestanesi (karadiken) kidonya, vongole, istiridye, tarak gibi kum midyelerinin yanısıra mürekkepli baby kalamar, sübya, tarama, midye salatası ve midye pilakisi ilginç deniz ürünlerinden bazılarıdır. 

Açıklama: https://newgokturkcom.teimg.com/newgokturk-com/images/upload/image/CUNDALI3.jpg

Ahtapot, kalamar, karides gibi klasik deniz ürünlerinin yanısıra her çeşit taze deniz balığını mevsimine göre burada bulabilirsiniz. Tatlı menümüzde Ayvalık'tan getirttiğimiz lor tatlısı ve taze lorun (doğal marmelat ve vişne reçeli ile servis edilir) damlasakızlı kazandibinin yanısıra İtalyan şefimizden tiramisu, panna cotta, fındıklı kakaolu turta, meyveli milföy, bunet (acıbademli kakaolu puding) meyveli milföy, kup ve özel dondurmamızın yanı sıra doğal meyve sorbelerimizle her gelişinizde ayrı lezzetleri keşfedeceğiniz bu mutfak sizlerin hizmetinde olmaktan onur duyar.

Açıklama: https://newgokturkcom.teimg.com/newgokturk-com/images/upload/image/CUNDALI4.JPG

Açıklama: https://newgokturkcom.teimg.com/newgokturk-com/images/upload/image/CUNDALI8.jpg


Açıklama: https://newgokturkcom.teimg.com/newgokturk-com/images/upload/image/CUNDALI5.JPG


Açıklama: https://newgokturkcom.teimg.com/newgokturk-com/images/upload/image/CUNDALI6.JPG



"Her Zaman Aynı Gülen Yüzümüzle, Aynı Heyecanla Bekleriz."

ADRES:

İstanbul Caddesi  Nazlı Sokak

Gökmahal B Blok Göktürk

Telefon: 0 (212) 322 04 62