Televizyon kanallarında emlak sektöründe birçok projeye imza atan Uğur Sürücü Türkiye'de ilk defa gerçekleşecek olan bir projeyle ile karşımızda. Araplara yönelik iki haftada bir yayımlanacak olan gazete ile medya dünyasında hareket kazandırmayı planlıyor. İstanbul Emlakçılar Odası Eyüp Bölge Başkanı Uğur Sürücü bizlere CNR Emlak 2015 Fuarı hakkında bilgiler verdi.



Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı ‘CNR Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı başladı. CNR EXPO Yeşilköy’de organize edilen fuarda, Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmaları bir araya getirildi. Her bütçeye uygun konut ve iş yerlerinin sergilendiği fuarda tüketiciler ve yatırımcılar, gayrimenkul sektörünün öncülerinin projelerine özel sundukları avantajlardan da yararlanabiliyor. Seçim sonrası istikrarın artmasının gayrimenkul sektörüne olumlu yansıyacağını belirten firma yetkilileri fuara olan yatırımcı ilgisinden memnun olduklarını ifade etti. 




BEŞ GÜN SÜRECEK
CNR Expo'da açılan ve 5 gün sürecek fuarda, Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmaları bir araya geldi. Tüketiciler ve yatırımcıların yoğun ilgi göstermesi beklenen fuarda 800 farklı proje sergileniyor. Her bütçeye uygun konut ve iş yeri projesinin sergilendiği fuarda tüketiciler ve yatırımcılar, gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarının, projelerine özel sundukları avantajlardan da yararlanabiliyor.



200'ÜN ÜZERİNDE FİRMA
Fuara, aralarında Kiptaş, Ofton, Babacan Grup, Vadi Şehir, Fuzul Yapı gibi firmaların da yer aldığı, 200'ün üzerinde firma katılıyor.