Birecikli Kebap Göktürk

Şimdi de sizleri bildiğiniz lezzetleri gönül rahatlığıyla yiyebileceğiniz yeni yerimizde misafir etmek istiyoruz. Ziya Şark Sofrası kuruluşu olan Birecikli; 38 yıllık tecrübesi, yenilikçi ve çağdaş yeni yüzüyle  Göktürk’te!

Yöresel ürünlerimizi, “sağlığınız önceliğimiz” diyerek, daimi hijyen eğitimi ve denetimi yaptığımız ekibimiz ve mutfağımızla, sağlıklı ve taze ürünler kullandığımız lezzetlerimizi, düzenli olarak dezenfekte edilen restoranımızda sizlerin beğenisine sunmak istedik.



Bu anlayışla; sizin için, süte eklenen ayran kültüründen elde edilen ayran yerine Orta Asya’da ve evlerde tüketilen haliyle, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’nın koruması altında bulunan, yoğurttan yapılan katkısız ayranı, yıllık su analizlerini takip ettiğimiz, işlenmemiş doğal mineralli en iyi suyu tercih ettik. Sebzelerimizi nano teknoloji ile üretilmiş kolloidal gümüş suyu ve sirkeli suda bekleterek servis ediyoruz.

Sosyal mesafeye uygun olarak tasarlanan Göktürk Şubemizde; hijyene, sizlerin rahatına ve huzuruna özen göstermeye çalıştık. Yemeklerimizi, gönül rahatıyla yemeniz için daimi olarak hijyen denetimi, kontrol ve ar-ge yapmaktayız.


Çok yakında haftasonu servis edeceğimiz serpme kahvaltıda kullanılan ürünlerimizi, doğal ve geleneksel tarım ve hayvancılık yapan çiftliklerden, yerel üreticiden temin edip sizin için harmanladık. Etlerimiz özel besi hayvanından elde edilmekte, vakumlu ve steril paketlerle şubemize ulaştırılmaktadır. Paket servisimizde de vakumlu kapalı paketleri tercih ettik.
Ziya Şark Sofrası kuruluşu olan Birecikli olarak önce insan sağlığını, sonra damak lezzetini düşündüğümüz bu restoranımızda yöresel ürünleri ve yerel üreticileri destekleyerek sizin beğeninize sunuyoruz.

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi İstanbul Caddesi No: Göktürk - İstanbul
Sosyal Medya: instagram.com/birecikli.gokturk