İstanbul’un en büyük deneyim alanına sahip açık hava festivali olarak da bilinen Big Boyz Festival’de, 107 yıllık geçmişiyle klasik otomobil tutkunlarının ikonu olan London Morgan da sergilenecek. Bu yıl 15 bin metrekarelik alan üzerinde gerçekleştirilecek olan Big Boyz Festival’in konukları aynı zamanda Mercedes X Class ve dünyanın en güçlü arabalarından, 700 Beygir gücündeki Ultra 4’ü de deneyimlemenin heyecanını yaşayacak.

İlki geçtiğimiz yıl yapılan ve “büyüklere oyuncaklar” konseptiyle büyük ilgi gören Big Boyz Festival’in 2.’si 5 – 6 Mayıs tarihlerinde Alice İstanbul organizasyonuyla Kemer Country Club’da gerçekleştirilecek. İstanbul’un en büyük deneyim alanına sahip açık hava festivali olarak da bilinen Big Boyz Festival, deneyim ve adrenalin yüklü programıyla herkesin ilgi odağı olacak.

Eğlence ve hobiye dair her şey bu festivalde...

Günlük yaşamın hızına yetişmeye çalışırken, kendi zevk ve hobilerine ayıracak zaman bulamayan şehir insanının dolu dolu zaman geçirebileceği Big Boyz Festival, ziyaretçilerine farklı aktivite ve deneyimlemeleri de bir arada sunacak. İlgi alanlarında kendisine rol model aldığı usta isimleri dinleyebilme fırsatı yakalayacak olan ziyaretçiler, çeşitli workshop’lara katılarak kendini geliştirme imkanı da bulacaklar. Dev konserler, keyifli alışveriş, dansa doyacakları partiler, heyecan dozu yüksek motosiklet şovları ve yarışmalarla unutamayacakları anlar yaşayacaklar.

Sektörün önde gelen markalarını ve hobi severleri tek çatı altında toplayan Big Boyz Festival’de bu yıl, en keyifli ve heyecanlı macera – aksiyon oyunlarından biri olan Airsoft da yer alacak. Golf ve binicilik eğitimlerinden balta atmaya, insan sapanından tohum takas şenliğine, paramotor gösterilerinden elektrikli bisiklet deneyimlemesi ve drone yarışmalarına kadar adrenalinin zirve yapacağı birçok etkinlik yine Big Boyz Festival’de olacak.

Festival alanında sergilenecek olan Gyrocopter modelleri ve uçaklar, konukları geleceğin kişisel hava araçları ile tanıştıracak. Müzikleri gün boyunca Türkiye’nin en seçkin radyoları tarafından çalınacak olan Big Boyz Festival’e gelenler; bir yandan hayallerindeki aracı, tekneyi ya da motosikleti inceleyip, drone, maket uçak gibi oyuncakları test ederken, diğer yandan festival bünyesinde bulunan markalardan alışveriş yapabilecek.

London Morgan efsanesi Türkiye’de..

Big Boyz Festival’de, 107 yıllık geçmişiyle klasik otomobil tutkunlarının ikonu olan London Morgan da sergilenecek. Efsane olarak da adlandırılan model, Klasik Garaj’ın katkılarıyla festivalde meraklılarıyla buluşacak.

Bu yıl 15 bin metrekarelik alan üzerinde gerçekleştirilecek olan Big Boyz Festival’in konukları aynı zamanda Mercedes X Class ve dünyanın en güçlü arabalarından, 700 Beygir gücündeki Ultra 4’ü de deneyimlemenin heyecanını yaşayacak.

İlham veren sosyal medya fenomenleri de festivalde

Birkan Polat’ın stunt rider şovu, akrobasi sevenleri heyecanın doruklarına taşırken, hobi tutkunları kendilerine ilham veren en önemli sosyal medya fenomenleri ile tanışma imkanı bulacaklar. Kick Boks özel gösterisi, Krav Maga workshop’u ve dev konserleriyle Big Boyz bu yıl da şehir insanlarının kaçırmak istemeyecekleri bir festival olacak.

Bilgi için: New Göktürk Dergisi  – Kenan Yılmaz / [email protected]
GSM: 0 506 909 15 07