Türkiye’nin ilk hobi festivali Big Boyz Festival, 5-6 Mayıs tarihleri arasında Kemer Country’de gerçekleşecek “Büyüklere oyuncaklar” konseptiyle 2.’si düzenlenecek Big Boyz Festival araba, motosiklet, spor, eğlence, hava, kara ve denizde kullanılan en heyecan verici araçlar yer alacak.

Festivalde Rock müziğin hit isimleri Teoman ve Fatma Turgut, dünyanın en iyi DJ’lerinden biri olarak gösterilen DJ Burak Yeter ve Deeperise sahne alacak. 107 yıllık geçmişiyle klasik otomobil tutkunlarının ikonu olan London Morgan, Mercedes X Class ve 70 farklı alüminyum parçası 3D yazıcı ile basılan, dünyanın en güçlü otomobillerinden biri kabul edilen, 700 beygir gücündeki Ultra 4, festival alanında ziyaretçilerin karşısına çıkacak. Ziyaretçiler, sadece deneyim değil ‘yaşatma’ amaçlı workshop’lara katılabilecek. Drone yarışları etkinliğe farklı bir hava katacak Sektörün önde gelen markalarını ve hobi severleri tek çatı altında toplayan Big Boyz Festival’de bu yıl, en keyifli ve heyecanlı macera-aksiyon oyunlarından biri olan Airsoft da yer alacak. Golf ve binicilik eğitimlerinden balta atmaya, insan sapanından tohum takas şenliğine, paramotor gösterilerinden elektrikli bisiklet deneyimlemesi ve drone yarışmalarına kadar adrenalinin zirve yapacağı birçok etkinlik yine Big Boyz Festival’de olacak.

Bilet satın almak için tıklayınız




Aksiyon Ve Eğlence Big Boyz Festival’de Zirve Yapacak!
“Büyüklere oyuncaklar” konseptiyle bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “Big Boyz Festival”, 5 - 6 Mayıs tarihlerinde  İstanbul Kemer Country’de misafirlerini ağarlayacak.  Tolga Alişoğlu, birçok markanın ürünleriyle yer alacağı festivalin her anlamda fırsatlarla dolu  olduğunu vurguluyor. 

Tolga Alişoğlu ile röportajımız
İlki geçen sene gerçekleştirilen festivalde onlarca aktivite, gösteri, konser, parti, söyleşi, workshop ve yarışma vardı. Siz bu festivali en geniş ve yalın haliyle nasıl tanımlarsınız?

‘’Big Boyz Festival’’ Büyüklere oyuncaklar konseptiyle yola çıkan, kadın erkek ayırt etmeksizin günlük koşuşturma içinde zevk ve hobilerine zaman ayıramayan şehir insanının, farklı aktiviteleri ve seçenekleri bir arada bulabileceği, hem alışveriş yapıp hem birçok aktiviteyi deneyimleyeceği, rol model aldığı kişileri dinleyerek yepyeni bilgiler öğreneceği, ailecek herkesin katılacağı bir hobi ve aktivite festivali.

Geçen yıl Play Station oyun deneyiminden Harley Davidson Jumpstart deneyimine, okçuluktan spor aktivitelerine pek çok etkinlik vardı. Bu yılki aktiviteleri sıralayabilir misiniz?

Bu yıl her şeyden önce deneyim alanları, eğlence ve sportif aktiviteler artıyor. Katılımcılar, otomobil, motosiklet, yeni nesil kaykaylar gibi birçok ürünü deneyimleme şansı yakalayacaklar. Havacılık alanında bir çok yeni uçak ve helikopter modeli ile tanışacaklar. Deniz üzerinde kullanacakları bir çok deniz oyuncağı ile tanışacaklar. Zipline ile macera dolu atlayışlar yaparken, okçuluktan balta atmaya, binicilikten DJ atölyelerine, peysajdan modaya birçok alanda yenilikler ile tanışacaklar, eğlenecekler. Ve tabi ki sürpriz partiler ve konserler olacak.

Festival mekanı nasıl belirlendi? Kemer Country’de yapmaya nasıl karar verdiniz?

Aslında Big Boyz Festival konsepti ile Kemer Country Club imkânlarının doğal buluşması diyebiliriz buna. Bize doğa içinde ama şehirden çok kopuk olmayan bir alan lazımdı. Ayrıca Kemer Country Club hem sahip olduğu golf, binicilik, tenis gibi imkânlarla hem de ziyaretçileri ile bizim hedef kitlemizin örtüşmesi açısından yüzde yüz uyumlu bir tesis. Yine daha önceki yıllarda bu tesiste yapılan başarılı festivaller de bizim açımızdan çok olumlu bir referanstı. Nihayetinde bizim bir araya gelmemiz kaçınılmazdı.

Festivalde katılımcılar pek çok sporu/aktiviteyi deneyimleme şansına sahip olurken bir taraftan da maket oyuncakları inceleyebilecekler. Hem sporun hem müziğin bir arada olduğu bunca etkinliği tek bir çatı altında toplamak zorlukları oldu mu? Bu deneyiminizden bahsedebilir misiniz?

Gerçekten birçok farklı deneyimi bir arada toplamak çok meşakkatli bir iş. Bir yanda oyun meraklıları için bilgisayar oyunları, bir yanda bedeli 2 milyon TL’ye varan canavar arabalar. Bir yanda strateji oyunları bir yanda en ilkel çağlardan beri insan hayatının içinde olan okçuluk. Ancak biz herkesin merakına ve ihtiyaçlarına hitap etmek istiyoruz. Dünyadaki trendleri, teknolojiyi takip ediyoruz ama diğer yandan da ülkenin çok farklı yerlerinde hobi aktiviteleri yapan minicik atölyeleri bile inceliyoruz. Bu aslında birbirini tamamlayan besin zinciri gibi bir kurgu. Nasıl güzel bir restoranda ekmekte, suda, en taze ve lezzetli sebzeler de en güzel tatlılar en görkemli şekilde ziyaretçi ile buluşuyorsa Big Boyz Festival’deki kurgu da aynı.

Katılımcılar geçen yıldan farklı olarak bu yıl festivalde neler bulabilecekler?

Her şeyden önce Kemer Country içinde yemyeşil bir doğada eğlence ve deneyimi bulacaklar. Ama alt detaylarda aileleri ile birlikte uzun yıllar hatırlayacakları deneyim alanlarını, spor ve hobi aktivitelerini bulacaklar.

Festivalin bu yılki katılımcıları kimler?

Bu yıl irili ufaklı onlarca marka bizimle olacak. Kara, hava, deniz üzerinde giden, macera ile eğlenceyi buluşturan birçok firma bizlerle olacak. Mercedes,Vestel,Garanti Emeklilik,Sportin Street, Segway,London Morgan ,Gopro,Digiturk, Karnaval Radyo, Star TV, Kamparest, Teferruat,Aqua Motor, Biker jeans,Peugeot Scooter,Coffee On The Road,Ada Garden,Wake up Coffee,Fıtness Coffee,DNA Fit,Başka Atölye, ,Baystate Sports,Avart Luxury Toys, Harley Davidson İstanbul,Outroad Academy,Two Routes,Hobie,İnfo Music gibi onlarca markaya ev sahipliği yapacağız.

Konserde sahne alacak isimler belli mi?

Konserlerde hem birçok ünlü sanatçı hem de birçok ünlü DJ’in canlı performansları bizlerle olacak

Festivalin kendine örnek aldığı bir yurt dışı festivali/etkinliği var mıdır?

İçerik olarak Big Boyz Festival’in yurt dışında bazı fuarlarla benzerliği bulunuyor. Ancak festival kapsamında dünyada bu derece kapsamlı bir festival yok. İnşallah önümüzdeki yıllarda festivali yurt dışına da taşıyacağız.