Berklass Lastik Kemerburgaz / Göktürk bayisinde Burak Bingöl ile keyifli bir sohbet ettik. Burak Bingöl bizlere verdikleri hizmetler hakkında biklgiler verdi.

''Berklass Lastik olarak, patlayan lastiğiniz nedeni ile sizlerle iletişime geçtiğimizde araç lastiğinizin öncelikli olarak hangi sebepten ötürü patladığı tespit edilir. Patlamaya neden olan sorun ortadan kaldırıldıktan sonra lastik tamir aşaması başlar. Lastiğiniz için en güvenil ve uygun tamir seçeneği gerçekleştirildikten sonra güvenle yolunuza devam edebilirsiniz.Berklass Lastik olarak, Jant-Tamir Bakım, Nitrojen Basılır, 7/24 Acil Yol ve Lastik Yardımı, Makina Kullanmadan El İşçiliğiyle Pasta Cila, Detay Temizlik, Far Temizliği, Jant Boyama Hizmetlerini Gerçekleştirmekteyiz.''

Ayrıca Burak Bingöl ''İstanbulda yolda kaldıysanız  hiç endişelenmeyin size yardımcı olabiliriz . Berklass Lastik ile en yakın zamanda yerinde lastik değişimi ve tamiri yaptırabilirsiniz. Mobil lastik tamiri için hemen bizi arayabilirsiniz. Hizmetimiz 24 saat lastik tamiri ile hareket etmekteyiz. Tam teşükküllü araçlarımız ile size tam ekipman ile anında yerinde lastik tamirini gerçekleştirmekteyiz. Berklass Lastik size en kısa süre içerisinde yerinde hizmet vermektedir.'' dedi.

BERKLASS LASTİK

Adres : Selanik Bulvarı, 2. Kemer Mev. Total Benzin İst. Arkası No: 151 1-A, 34077 Eyüp/İstanbul

Çalışma saatleri:  09:00–19:00

Telefon: (0212) 360 16 95 / 0530 567 97 50