Foto Galeri

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Milletvekili adayları Başbuğ Pınarbaşı ve Mehmet Aslan Göktürk'te halka seslendi. MHP Eyüp ilçe başkanı Halil Feyizoğlu, MHP Göktürk Teşkilat Başkanı Sakıp Pekün'ün katıldığı 
şeçim beyannamesini açıklandığı mitinge göktürk halkının ilgisi yoğundu.

MHP adayları Göktürk'te Esnafı dolaştı
İstanbul Caddesi ve Göktürk Caddesinde tek tek esnafı ziyaret eden Milletvekili adayları vatandaşlar ile bir süre sohbet etti. Göktürk esnafı tarafından oldukça samimi ve büyük bir ilgi ile karşılanan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları kendilerine gösterilen bu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.



Başbuğ Pınarbaşı'nın konuşmasından satır başları

Geçtiğimiz günlerde belediye açılışı yaptı ve sayın AKP Cumhurbaşkanı orada dedi ki ‘Bunlar kandille pensilvanya iş birliği yaptılar, önlerine de muhalefeti kattılar kıbleleri de pusulaları da şaştı bunların’. Bize kıblesi şaştı demek namertliktir başka hiçbir şey değil. Bize pusulası şaştı demekse kendince doğru söylüyor, çünkü o pusulanın hangi yönüne gidiyorsa Türk milliyetçileri sadece elli yıl değil yüzlerce yıldır tam tersine gidiyor. Beyfendinin pusulası nereye gidiyorsa bizim istikametimiz bilin tam dersi.

Türk demokrasisi 1947’den beri çok partili siyasal hayata geçmiştir. Atmış yılın yaklaşık onbeş yılı bunlar tarafından yönetildi, her yere yeni yazıyorlar Yeni Türkiye, çünkü onlarda bizden daha çok rahatsız kendi iktidarlarından ama söyleyemiyorlar.
Şimdi biz bir siyasal partilerin yöneticileriyiz. Şerefli, tarihi onur abideleriyle dolu bir hareketin yöneticileriyiz. Ve biz biliyoruz ki bizim istikametimiz doğru, biz söylediğimiz zaman diyebilir ki bu yüce Türk milleti ya siz bir siyasi partinin mensuplarısınız. Elbette eleştireceksiniz. Peki kendi mensupları Bülent Arınç ne dedi? Dedi ki ‘Parsel parsel sattılar bu vatanı’ biz söylemedik, kendi parti kurucuları parsel parsel vatanı sattığını söyledi. Birkaç hafta önce Mehmet Ali Şahin ‘AKP yorgun, AKP yoruldu, artık tek başına iktidar olamayız’ dedi. Çünkü haram hepsinin gözünü bürümüş durumda.

iftiraya başladılar. Kandille Türk Milliyetçilerinin işbirliğini yaptığını söylemek hangi aklın ürünüdür? Hangi zekanın ürettiği bir şeydir? Bizim ittifakımız yüce Türk milleti dururken HDP ile mi olacak kandille mi olacak, bilmiyor musunuz MHP tek başına iktidar olduğunda kandil de dahil olmak üzere Dünya’nın hiçbir coğrafyasında Türk Bayrağının bir santimine dokunamayacaklar.



Alıyorlar 10.000 tane işçiyi 800 lira insan başına insan çalıştırıyorlar, 400 lira insan başına para kazanıyorlar. Araba kiralanır, ev kiralanır, insan kiralanır mı? Ondan sonra da Müslümanım diyeceksin, Allah rızasından bahsedeceksin.

Saray yaptı Ankaraya, 300 bin tane evsiz insana ev yapılabilecek parayı harcadı. Referansım da İslam diyor. Peygamberimizin hasırda yattığını bilmeyen varmı aranızda? Hasırda yatan Peygamberin ümmetine yakışıyormu bu ? Atatürk'ün pembe köşkü niye sana dar geliyor kardeşim?

Geçen Sarıyer’de bir terziye girdim. Bir beyefendi çok kibar bir adamcağız, sağolsun bize çay ikram etti, bırakmadı. Manava gidiyoruz, en güzel meyvesini ikram ediyor, Pastaneye gidiyoruz pastasını ikram ediyor. Allah razı olsun bu milletten. Çünkü 3 Hilalin çare olduğunu hepimizden çok iyi biliyorlar. Sordum terziye, Dedim ki "Abi, bu meşhur beyefendi, Ak Parti'nin cumhurbaşkanı diyor ki, Gömlek bana dar geliyor. Sen terzisin niye acaba dedim ?" "Az yesin kardeşim ya, az yesin" dedi.

Burası Eyüp, Göktürk, Kemerburgaz. Bu Mahalleler yoğun Evlad-ı Fatihan dolu. Vatansızlığın, sizden daha iyi kimse anlamını bilemez. Sürgünün, Sürülmüşlüğün, Çaresizliğin daha en büyük tanımını Balkan Türklerinden başka hiç kimse yapamaz arkadaşlar. Geldiniz, bizde geldik. Hep beraber geldik. Burada büyük bir Cumhuriyet kurduk. Özgür, Bağımsız.
Bakın, Sınırlarımızda her yerde problem var. Biz Allah'ın izniyle yine birbirimize olan sadakatımızdan ve bağlılığımızdan birbirimize düşmüyoruz. Bizi düşürmeye çalışsalarda düşmüyoruz.



Bu millet seni Cumhurbaşkanı seçti, önden 200 koruma gidiyor, arkadan 200 koruma, yanında 100 koruma, saraylarda yaşıyorsun, ve hala gömlek dar geliyor diyorsun. Buna ne denir bizim dilimizde? Bu kibirdir. Bu dönemde, bu büyük millete Üç Hilal, Her zamankinden daha fazla lazımdır arkadaşlar. Sahip çıkacağınızdan hiç şüphem yoktur.