Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Av. Başbuğ Pınarbaşı dur durak bilmiyor.

 

Adaylığının açıklanmasından sonra dur durak bilmeyerek, seçim çalışmalarını yürüten Başbuğ Pınarbaşı 2. Bölgede sıkılmadık el bırakmamaya kararlı. Esnaf ziyareti, STK ziyaretleri, İrtibat bürosu açılışları, hasta ziyaretleri kısacası 2. Bölgede her yerde MHP Milletvekili adayı Av. Başbuğ Pınarbaşı’nı görmeniz mümkün.

 

İlçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek İstanbul’un her tepesine Üç Hilali dikmeye kararlı olan MHP MYK Üyesi ve Milletvekili adayı Başbuğ Pınarbaşı, gittiği her yerde yoğun bir ilgiyle karşılanıyor.

 

“Bizimle Yürü İstanbul, Çünkü; Sen bizim şehrimizsin. Kıyamadığımız ata yadigarı,Gözbebeğimizsin.” Sloganıyla seçim çalışmalarını yürüten Başbuğ Pınarbaşı,  “MHP İstanbul ve Türkiye’de şahlanacak” dedi. Yapmış olduğu çalışmalar kapsamında halkla buluşan Pınarbaşı, MHP iktidarının Türkiye’ye neler kazandıracağını bahsederek, “Zafere az kaldı” mesajını veriyor.

başbuğ pınarbaşı

Seçim çalışmaları kapsamında ulusal basının da dikkatini çeken Başbuğ Pınarbaşı, NTV kanalında seçim sürecini ve gündemi değerlendirdi. En büyük seçim vaati olan eşitlik ve ifade özgürlüğünü değerlendiren Pınarbaşı, “Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında Türkiye’de bütün katmanlar kendisi hür ve eşit bir şekilde ifade edebilecek” dedi.

 

NTV kanalına yapmış olduğu özel röportajda Türkiye’nin en büyük sorununun işsizlik olduğunu belirten Pınarbaşı, “Türkiye’nin bilinen işsizlik oranı yüzde 13’dür. Milletin en büyük ihtiyaçlarından ve taleplerinden birisi işdir. Bilinenin ötesinde ülkemizde görünmeyen bir işsizlik var. İfadelerini kullandı.

 

Çözüm sürecini de değerlendiren MHP MYK Üyesi ve Milletvekili adayı Başbuğ Pınarbaşı, “Milletimiz hükümet tarafından çözüm süreci diye adlandırılan, ama bir tülü çözülemeyen, hatta çözümsüzlük süreci haline getirilen sürecin nereye doğru gittiğinin merakındalar. Halkımız bu sreçle ilgili MHP’nin ne yapacağını bize sormaktadır. Bizde MHP’nin ilk önceliğinin Güçlü Devleti tesis edeceğini söylüyoruz. Yani hiçkimse soakakta gezerken, şehrinde yaşarken bir güvensizlik hissetmeyecek. Hiçkimse bir başkasının özgürlük alanına rahatça giremeyecek.”Diye konuştu.

başbuğ pınarbaşı1

MHP’nin İstanbul ve Türkiye genelinde oyunu artıracağını ifade eden Başbuğ Pınarbaşı, “Son seçimde İstanbul 2. Bölgede partimiz yüzde 11 oranında bir oy almıştı. Bu seçimde de aday olduğum 2. Bölgede yüzde 22 oranında bir oy alacağımızı düşünüyorum. Türkiye genelinde ise bu yüzde 30 civarında olacaktır” şeklinde konuştu.