Barış Sancak'tan Basın Açıklaması

AK Parti Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahalle Başkanı Barış Sancak, bir basın açıklaması yayınladı.

Barış Sancak'tan Basın Açıklaması

Kıymetli hemşerilerim hepinizi en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Uzun zamandan beri gerek sanal âlemde gerekse toplumsal mekânlarda şahsım ve yürütmekte olduğum AK Parti mahalle başkanlığımla alakalı değerlendirmeler yapılmaktadır.

Bu değerlendirmeler de, gerek mahallemdeki gerekse ilçemiz sakinleri tarafından AK Parti Eyupsultan ilçe başkanlığına aday olmam hususunda yorumların yapıldığını görmekteyim. İlçe Başkanlığı görevine ilişkin yerel medyamızda çıkan anketler ve haberlere teşekkür ediyorum. 15 yıllık AK Parti ailesinin bir neferi olarak çeşitli kademelerde görevler aldım. Bu kutlu davanın bir neferi olmaya devam edeceğim. Anketlerde AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı adayları arasında adımın çıkması sanırım 15 yıllık siyasi hayatımın bir yansıması olduğunu düşünüyorum, destek veren tüm hemşerilerime ve Eyüpsultan ilçe halkına teşekkür ediyorum. İnandığımız davamız bizleri nerede görev verirse seve seve hazırım. İlçe Başkanı olacak arkadaşımıza da başarılar diliyorum. Adıma yapılan paylaşıma ahalinin verdiği cevaplar ziyadesi ile şahsımı memnun etmiştir. İlçe başkanlığına halk tarafından layık görülmek onur verici bir durum. Bu vesile ile herkese gönülden teşekkürlerimi arz ediyorum.

Biz gönül adamıyız, biz görev adamıyız. Halkımız bize neyi layık görürse onu yapmaya hazırız. Elimizden geldiği kadarıyla her işin en iyisini en güzelini yapmaya çalışıyoruz. İş yapanın icraat yapanın, kuşkusuz eksikleri de olabilir. İstemeyerek üzdüğümüz insanlar da olmuştur. Ancak hizmet üretmek için buna mecburuz.

İlçemizin zamanını kısır tartışmalarla geçirecek vakti yoktur. Var olan potansiyelimizi harekete geçirerek yolumuza devam etmeliyiz

AK Parti Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahalle Başkanı Barış Sancak

2003 Yılı - Göreve ilk başladığımız sene Göktürk'te bir fotoğraf karesi.

New Göktürk

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2018, 22:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
AYŞEGÜL SANCAK  KARATAŞ
AYŞEGÜL SANCAK KARATAŞ - 5 ay Önce

Canım kardeşim ablan olarak seninle hep gurur duydum sen çok daha güzel mevkilerde olmayı hak ediyorsun ama sen bulunduğum mevki ne olursa olsun hakkını vererek çalışıyorsun bunu halk çok iyi analiz etmiş ..

Ahmet Çalık
Ahmet Çalık - 5 ay Önce

Sevgili dava arkadaşım, sana başkanlık yakışır ama sen dava için kendini adamışsın.... basın açıklamanı çok beğendim, tebrikler , başarılar tekrardan...

Zehra Balkan
Zehra Balkan - 5 ay Önce

Barışcım yaptığın butun guzellikler iylikler karsina ciksin yolun acik olsun canim

Aslan kumbasar
Aslan kumbasar - 5 ay Önce

Hak ettiğin mevki ve makamlarda şansınızı görmeyi hemşeriniz ve sizi yakinen tanıyan kişi olarak görme isterim böyle dik güleryüzlü cana yakın dava adamlarıyla aynı havayı solumak herkeze nasip olmalı bu bağlamda herşeyin en güzeline ulaşman dileğiyle Allah yar ve yardımcın olsun kal sağlıcakla.

ALİ OSMAN SANCAK
ALİ OSMAN SANCAK - 5 ay Önce

Değerli Barış,her insanın belirli idealleri var sen de çıkmış olduğun bu yolda başarılı çalışmalarınla halkının daktirini ve sevgisini kazanmış olman nedeniyle seni kutluyorum

Kenan Satıcı
Kenan Satıcı - 5 ay Önce

Sevgili dostum sana tam destek full destek sen bu davanın öncülerindensin ve gönlümüz senden yana İNŞALLAH hayırlısıyla.

Hikmet bilmiş
Hikmet bilmiş - 5 ay Önce

Kardeşim yolun açık olsun halka hizmet hakka hizmettir rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin

Satilmis çubukcu