BACKHAUS LEZZETLERİ GÖKTÜRK’TE…

Türkiye’nin en yenilikçi fırını Backhaus, yeni şubesini İstanbul Göktürk’te açtı. Modern ve şık tasarımıyla Backhaus Göktürk şubesi, ekmeklerden pastalara, kuru pastalardan makaron ve yemek çeşitlerine kadar özenle hazırladığı bütün lezzetleri ile misafirlerini ağırlıyor. Cumhuriyet Caddesi’nde 3M Migros’un hemen yanında olan Backhaus Göktürk şubesinde, açılışa özel kampanya kapsamında al-git siparişlerde çay 1TL, sabah 10.00’a kadar kahve ise 5TL olarak satışa sunuluyor.

Backhaus Göktürk şubesi dışarıda ve içeride yer alan oturma alanları ile kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinin vazgeçilmez adresi oluyor. Backhaus Göktürk şubesinde özel bir sepet içerisinde sunulan glutensiz ürünlere önceden sipariş vermeden anında taptaze ulaşılabiliyor. Backhaus glütensiz çeşitlerinde Glutensiz Muffin Kek, Glutensiz Ekmekler, Glutensiz Browni Cevizli Dilim Pasta, Glutensiz Tuzlu Kuru Pasta, Glutensiz Tatlı Kuru Pasta, Glutensiz Yaş Pasta bulunuyor. Huzurlu bir atmosfer yaratan Backhaus Göktürk şubesi, misafirlerine özel otopark alanı da sağlıyor.

Backhaus, yulaflı, tahıllı, ekşi mayalı, çok tahıllı olmak üzere geniş ekmek seçenekleri, özel tasarımlı pastaları, iştah açan yemekleri ve geniş çeşitte glütensiz ürünleri ile lezzet yolculuğuna çıkarıyor. 

Her gün özenle ve taze olarak hazırlanan Backhaus spesiyallerine online sipariş seçeneği ile kolaylıkla ulaşılabiliyor. www.backhaus.com.tradresinden verilen ilk siparişe % 20 indirim yapılıyor. Web sitesinde özel tasarımlı kutlama pastalarından glütensiz ürünlere kadar bütün Backhaus lezzetlerinin siparişi verilebiliyor.