Yaşam koçu, Siyaset Koçluğu, sporcu Koçluğu, Kariyer Koçluğu, Aile Danışmalığı, Finansal Koçluk, Spiritüel Koçluk, Engelli Koçluğu yapan yazar Aynur Tümen , Göktürk Read & Rest Bookstore'de 'Evlilik ve ilişki kodları ' üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşide Aynur Tümen,yaşamın her alanında kişilerin dönem dönem danışacağı birine ihtiyaç duyduğunu söyledi. Bireysel seanslarına Nişantaşında ki ofisinde devam ediyor. Son bir yıldır yaşam koçluğu dışında konselasyon eğitimi üzerine yoğunlaştığını bahseden Aynur Tümen, aile eğitim sistemleri üzerinde calıştığını dile getirdi.  Dördüncü kitabı 'Aşkın Gizli Bahçesi' araştırmalar incelemeler üzerine olduğunu söyledi. Bugunki başarısını geçmişteki karşılaşmış olduğu zorluklardan edindiği, tecrübelere ve tabiki aldığı kişisel gelişim alanında ki eğitimlere borçlu olduğunu belirtti.

Söyleşiye katılanlar çok memnun kaldıklarını dile getirirken, Read & Rest Bookstore'de Karen Kandioti Burla'dan ikinci bir söyleşi için talep ettiler. Söyleşiye sonrasında katılanlar Aynur Tümen'den imzalı kitap alıp, hatıra fotoğrafı çektirdiler.