Göktürk’te artık yeni bir alternatif var, Pierre Antakya Cuisine. Göktürk’ün nezih bölgesinde şık dekoruyla keyifli bir ortam sunan bir Antakya restoranı; Pierre. Yeni Hizmete açılan bu mekanın sahipleri iki yemek tutkunu olan müzisyen Garip Mansuroğlu ve iş adamı Andaç Yüksel Antakya misafirperverliğini ve lezzetlerini İstanbul'daki yemek tutkunlarıyla buluşturuyorlar.



Medeniyetler beşiği olarak bilinen Antakya'nın en önemli kilisesi St. Pierre'den adını alan restaurantta malzemelerin birçoğu Antakya'dan getiriliyor ve tüm yemekler aslına uygun bir şekilde Antakyalı aşçılar tarafından hazırlanıyor. Yapılan her şey kendine özgü tadında ve usulünde olduğundan, kendinizi Antakya'da bir evde misafir olarak hissedebilirsiniz. 

 

Katıklı ekmek ve içli köfte ile başlayan, sıcak servis edilen tereyağlı çam fıstıklı humus, közlenmiş patlıcanın en güzel hali abuganuş, acı severler için bezirgani, Falafel ve buna benzer zengin meze çeşitlerinin hangisinden başlayacağınızı bilemeyip tüm mezeleri sipariş etmek isteyebilirsiniz.



Ana yemeklerden tepside et, kağıtta et gibi etin en güzel ve yalın hali ile yemeğinize devam edebilirsiniz. Tabi meşhur Künefeyi ve ismi gibi kendide hoş geleneksel haytalı tatlısı da menü de bulabileceğiniz farklı tatlar arasında. Ayrıca cumartesi akşamları fasıl eşliğinde tüm bu lezzetleri tadabilirsiniz.


 

Pierre Antakya Cuisine


Adres 
: İstanbul cad. Begonya sk.  Gökmahal Çarşısı Göktürk .
Rez Tel : 0212 322 34 33 
Web :
 www.pierreantakya.com