Amerikan Kültür Okul Öncesi Eğitim Kurumları Türkiye’nin eğitim sektöründeki en büyük ve en yaygın kuruluşlarından biridir. Türkiye’deki Amerikan Kültür Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının tüm yöneticileri de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup, tamamı eğitim kökenli öğretmenlerden oluşmaktadır.250’nin üzerinde temsilciliği ile Türkiye'nin En Büyük Dil Okulları Network'ü, Amerikan Kültür® Dil Okulları, çocuklara özel bir yapılanmayı AKDKids Ana Okulları ile sunmaktadır. AKD Kids Ana Okulları, çocuk güvenliği maksimum düzeyde gözetilerek hazırlanan binalarda, özel yöntemler uygulayarak İngilizce öğretir ve çocukların kişisel gelişimlerini destekleyen ders ve aktiviteler sunar. Okullarımız, uygulanan yüksek kalite standartları sayesinde; 2011 Yılı Avrupa Birliği Kalite Ödülünü, 2010-2011-2012 Yılları, üç yıl üst üste, Tüketici Kalite Ödüllerini almaya hak kazanmış ilk ve tek okul öncesi eğitim kurumlarıdır. Yine Tokyoda yapılan 4. Dünya Kalite Zirvesinde ülkemizde Türkiye’yi temsil eden Amerikan Kültür Eğitim Kurumları Dünya’nın 2015 yılının En Kaliteli Eğitim Kurumu seçilmiştir. Ödülümüz Japon Dış İşleri Bakanlığı yetkilileritarafından  tarafımıza törenle takdim edilmiştir.
 
VİZYONUMUZ/MİSYONUMUZ
Geleceğin başarılı çocuklarının yetiştirilmesinde pay sahibi olmak adına çıktığımız eğitim yolunda, çocuklarımız ve aileleriyle işbirliği içinde, çağdaş eğitim sistemi ışığında;aile içerisinde başlayan gelişim ve eğitimin aile sonrasındaki bölümünde çocuklarımızın sevgiyle, özenle, yaşayarak ve yaşatarak hayatı öğrenmeleri, yeni deneyimler kazanmaları için sıcak, güvenli ve temizbir eğitim sunmak temel prensibimizdir.
Ana Okullarımızda Her Sınıfta Türk ve Yabancı Olmak Üzere İki Öğretmen Aynı Anda Bulunur;
Bütün Avrupa'da uygulanmakta olan bir dil eğitim modeli ile hizmet verir.
Bu program European Language Portfolio (Avrupa Dil Portfolyosu ya da Avrupa Dil Pasaportu) olarak adlandırılmaktadır. AKD Kids®Anaokulları ülkemizde Avrupa Dil Portfolyosu kullanan ilk ve tek okul öncesi eğitim kurumudur.
Yeni kayıt dönemimizde erken kayıt fırsatını değerlendirmek isteyen velilerimize özel % 50lere varan indirimimiz bulunmaktadır. Okulumuz sabah 07:00 ila akşam 19:00 saatleri arasında ve cumartesi günleri de açık bulunmaktadır.
Çocuklarımızın gelişimini destekleyen Bale, Drama, Yoga, Satranç, Piyano, Müzik gibi branş dersleri de tüm öğrencilerimize alanında uzman hocalarımız tarafından ücretsiz olarak verilmektedir.
Sizleri okulumuzda ağırlamaktan mutluluk duyarız.
  
 
Asiye KOCA DEMİR
          Kurucu

Amerikan Kültür Kids
Adres : Çamlık cad.Menekşe Sk. No:16 GÖKTÜRK/EYÜP
Telefon : 322 60 05
GSM :     0533 236 23 00