Kemerburgaz Cendere yolu üzerinde 13 yıldır hizmet veren Alkanat Restaurant, damak tadınıza uygun lezzetler sunuyor.

Alkanat Restaurant işletme sahibi ENGİN CİHAN New Göktürk Dergisi muhabirine mekan hakkında bilgiler verdi.

2003 yılında kurulan Alkanat Restaurant, yaklaşık 5 dönüm arazi üzerinde 200 kişilik restaurantı, 800 kişilik bahçesi, 5 locası, piknik alanları, sabit barbeküleri ile misafirlerine en kaliteli, temiz ve güzel hizmeti temiz, nezih ve burası bizim diyebilceğiniz yeşilin ve sakinliğin buluştuğu gerçek bir mekan..

Alkanat Restaurant Cendere yolunda olup ENGİN CİHAN tarafından kurulmuştur. 5000 m2 açık alanı piknik yerleri barbekü alanları yazları kır düğünleri özel geceler  sizlere en kaliteli hizmeti sunacağımız temiz nezih yeşilin ve sakinliğin buluştuğu bir mekandır işletmemiz  özel davet toplantı ve guruplarada hizmet vermektedir, ailece gelip yemek yiyip dinlenebileceğiniz siz müşterilerimize özel localarımız mevcuttur.

Ayrıca Alkanat Chan Gıda olarak,ta tabldot hizmetide sunmaktadır  fabrikalar inşaatlar ofisler 10 kişi ve üzeri işyerlerine tabldot hizmeti verilir.

Doğa ile başbaşa Alkanat ta Barbekü keyfi Yaşamaya ne dersiniz? 
Otopark, Okey ­ kağıt oyunları oynayıp Nargile içebileceğiz Cafe, Çocuklarınız İçin Park alanarı ve birçok düşünülmüş ayrıntı...
Özel Gün ve Gecelerinizi Alkanatta Kutlayabilir, Menünüzü kendiniz Belirleyebilirsiniz.

Mutfak Türü: Türk Mutfağı
Telefon: 0212 ­360 30 56
Yer: Kemerburgaz
Adres: Mimar Sinan Mah. Cendere Yolu N0:5 Kemerburgaz ­ Eyüp / İstanbul