Hafta sonu Kemer Country Golf Kulübü'nde yapılan golf turnuvasına ünlüler akın etti
İki gün boyunca 200'ü aşkın golf tutkununun şampiyonluk için kıyasıya mücadele ettiği turnuvaya Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Hakan Çarmıklı ve Beyhan Benardete katılırken; Verda Penso, Başak Sayan ve Murat Cevahir gibi ünlü simalar da izleyenler 
arasında yer aldı.

Turkcell Platinum'un golf sporuna verdiği destek bu sene de devam ediyor. Turkcell Platinum Golf Challenge 22-23 Ekim tarihlerinde İstanbul'daki Kemer Country Golf Kulübü'nde gerçekleştirildi. Bu yıl ikincisine imza atılan ve iki gün boyunca devam eden turnuva golf tutkunu pek çok ismi bu hafta sonu bir araya getirirken; izleyici olarak gelen ünlü simalara da ev sahipliği yaptı.

Turkcell Platinum Golf Challenge'a Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören başta olmak üzere, Erdem Kıramer, Erhan Kamışlı, Beyhan Benardete, Ahmet Özyazıcı, Cemal Kalyoncu, Ali Nuri Türker, Mete Boybeyi, Kıvanç Oktay, Meltem Oktay, Hasan Akçakayalıoğlu, Cansen Symes Başaran, Serra Tokar, Banu Çarmıklı ve Hakan Çarmıklı gibi tanınmış isimler katıldı.

Ünlü isimler turnuvayı renklendirdi
Hafta sonu boyunca güneşli bir havada, güzel bir atmosferde yapılan turnuvayı izlemeye pek çok ünlü isim de geldi. Aralarında Verda Penso, Başak Sayan, Burcu Karabacak, Gülşah Çınar, Esra Üstünkaya ve Murat Cevahir'in bulunduğu ünlüler turnuvayı takip etmenin yanı sıra, golf antrenörü eşliğinde vuruş teknikleri çalıştılar.

İki gün süren turnuvaya kayıt veren 200'ü aşkın sporcu, "Erkekler A-B-C" ve "Kadınlar A-B" ile "Gençler" olmak üzere altı ayrı kategoride yarıştı. Turkcell Platinum Golf Challenge 23 Ekim Pazar günü 17.30'da düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.