2008 yılında Alkanat Chan Catering olarak Catering hizmetine başladık. Kemerburgaz'da, daha sonra Alibeyköy'de kurduğumuz yeni yemek üretim tesislerimizle her geçen sene daha da büyüyerek sektörün lider Catering firmalarından biri olmanın gururunu ve sevincini yaşamaktayız.

Bu zaman zarfında edindiği tecrübe ve uzmanlık alanlarına göre ayrılmış yapısı sayesinde, müşterinin ihtiyaçlarını daha net görebiliyor, taleplerine daha hızlı  ve isabetlii dönüş yapabiliyor. Müşteri memnuniyetini daima ön planda tutan ekibimiz çözüm odaklı yaklaşımıyla Alkanat Chan Catering'i vazgeçilmez bir Catering bir catering markası olması için çalışıyor.

Bizim için önemli olan bildiklerimizle değil.. Hızla değişen ihtiyaçlara ve sektör dinamiklerine uygun olarak düşleyebildiklerimiz, üretebildiklerimiz, geliştirebildiklerimiz, ve katkıda bulunabildiklerimizdir. Catering hizmetinin salt bir gıda tedariki olmadığı, bu işin aslında bir keyif olduğunu bilerek keyifle çalışıyor, davetlerinize keyif katıyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.


Kemerburgaz Cendere yolu üzerinde 13 yıldır hizmet veren Alkanat Restaurant, damak tadınıza uygun lezzetler sunuyor. 2003 yılında kurulan Alkanat Reatauran, yaklaşık 5 dönüm arazi üzerinde 200 kişilik restaurantı, 800 kişilik bahçesi, 5 locası, piknik alanları, sabit barbeküleri ile misafirlerine en kaliteli, temiz ve güzel hizmeti, nezih ve burası bizim diyebilceğiniz yeşilin ve sakinliğin buluştuğu gerçek bir mekan. 

Alkanat Restaurant Cendere yolunda olup Engin Cihan tarafından kuruldu. 5000 m2 açık alanı piknik yerleri, barbekü alanları, yazları kır düğünleri, özel geceler sizlere en kaliteli hizmeti sunan, temiz, nezih yeşilliğin ve sakinliğin buluştuğu bir mekan. İşletmemiz özel davet toplantı ve gruplarda hizmet vermektedir. Ailece gelip yemek yiyip dinlenebileceğiniz siz müşterilerimize özel localarımız mevcuttur. Ayrıca Alkanat Cihan Gıda olarak tabldot hizmetide sunmaktadır. 
Fabrikalar, inşaatlar, ofisler, 10 kişi ve üzeri iş yerlerine tabldot hizmeti veriyor. Doğa ile başbaşa Alkanat'ta barbekü keyfi yaşamaya ne dersiniz. Otopark, okey ve kağıt oyunları oynayıp nargile içebileceğiniz cafe, çocuklarınız için park alanları ve bir çok düşünülmüş ayrıntı bulunuyor.

Mutfak Türü: Türk Mutfağı
Telefon: 0212 ­360 30 56
Yer: Kemerburgaz
Adres: Mimar Sinan Mah. Cendere Yolu N0:5 Kemerburgaz ­ Eyüp / İstanbul