Yengeç Eğitim Araçları ve Tasarım

Firma Kodu #1302
Sektör MOBİLYA DEKORASYON
Adres Gençlik Mahallesi Işıklar Caddesi No:55 Muratpaşa / Antalya
URL https://www.yengecegitim.com/
Şehir/Eyalet Port Glaud
Eklenme Tarihi 06.03.2023
2013 yılında "Ürünlerimizde en uygun Fiyat, müşteri lehine maliyet, dürüst ticaret, müşteri memnuniyeti ve teknik destek " ilkesiyle yola çıkan Yengeç Eğitim Araçları & Tasarım, geçen 5 yıllık süreçte küçük adımlarla projelerini geliştirme ve piyasada saygınlık gören firmalarından biri olmayı başarmıştır.

En temelinde hizmetlerimiz Müşteri ihtiyacına uygun üretim, müşteriye ürünün ulaşması için gerekli Lojistik destek, Doğru kullanım doğru tasarım için teknik destek ve Müşteri memnuniyetidir. Bu hizmetlerimizi karşılıklı güven ve dürüst ticaret ilkelerine göre yapmaktayız.

2012 Yılında kurulan şirketimizin asıl çalışma alanı Anaokulu Mobilyaları, Anaokulu Donanımları, Anaokulu malzemeleri, Kreş Mobilyaları,Kreş oyuncakları üzerine faaliyetlerine başladı. Yengeç Eğitim Araçları & Tasarım olarak bu hizmet alanlarında sizlerinde desteği ile kalabildik. Zaman içerisinde hizmet alanımızı genişletme faaliyetlerimizi revize etme ihtiyacı doğdu. Eğitim ve Öğretim ihtiyacının Anaokulu ve Kreş ötesine taşıma kararı a

Bunlar da ilginizi çekebilir