Kuzine Soba Modelleri

Firma Kodu #1334
Sektör Online Alışveriş
Adres Rize, Trabzon Kuzine SobalarıYiğitler Köyü Andon yolu üzeri Salarha Rize / Merkez
Şehir/Eyalet İsmayıllı
Eklenme Tarihi 06.03.2023

NUR –AK Kuzine Soba 1986 yılından günümüze kadar doğru hedef ve stratejilerle üretim ve ticari faaliyetlerini sürdürmektedir. Geçmişten günümüze kadar üretimimizde daima yenilikçiliği ilke olarak görmekteyiz. Kuzine Sobayı sadece Karadeniz yöresine değil ,Türkiye geneline de kuzine sobanın kullanımını yaygınlaştırmayı hedeflemekteyiz. KATEGORİLER KÖMÜR KUZİNELERİODUN KUZİNELERİBİZE ULAŞIN
Anasayfa / Kuzine Soba / Trabzon Kuzinesi
Trabzon Kuzinesi
TRABZON KUZİNESİ
Yayla evlerinin vazgeçilmezlerinden biri de Trabzon kuzinesidir. Köy evlerinde teknolojisinin bu kadar gelişmediği zamanlarda ısıtma ve pişirme yöntemleri için kullanılan sobalar günümüzde modern dokunuşlara sahip olduklarından dolayı ısınma ve pişirmenin yanı sıra dekoratif obje olarak da kullanılmaya başlanmıştır. Firmamız 30 yılı aşkın süredir işin ustaları tarafından el işçiliği kullanılarak tasarlanan kuzine sobalar müşterilerine sunulmakta ve karşılıklı memnuniyet çerçevesinde çalışmasını sürdürmektedir.

Kaliteli ve uygun fiyatlı Trabzon kuzinesi modelleri sitemizde var olmaktadır. Dekorasyona önem veren bayanlar evlerinde veya kış bahçelerinde kuzinelere yer verir. Evinizin mevcut renklerine uyum sağlayan yeşil, kahverengi, siyah veya boyama işlemi uygulanmayan ham kuzinelerden birini tercih ederek evinizin dekorasyonunu tamamlayabilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir