Arşimed Medikal

Firma Kodu #1306
Sektör SAĞLIK
Adres Mimar Sinan Mh. Bosna Cd. No:5 D:3ÇEKMEKÖY / İSTANBUL
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 06.03.2023

Arşimed Medikal, 2004 yılında ulusal ve uluslar arası pazarda hizmet verme amacıyla Istanbul’da kurulmuş olup medikal sektöründe hizmet vermeye başlamıştır.Uzun yılların imalat tecrübelerini ve müsteri beklentilerini ön planda tutarak yüksek kalite anlayışıyla, bu sektöre taşımış teknik personeli, uzman kadrosu ve güçlü makine parkı ile ileri teknolojili ürünlere ARCHIMED markası ile imzasını atmaktadır.

Arşimed Medikal sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Gün geçtikçe müşteri talepleri doğrultusunda ürün çeşitliliğini artırmakta, sürekli gelişen yenilenen ürün yelpazesi ile hizmet vermektedir.

Değişimi ve gelişimi yakından takip eden ARCHIMED sektöründe tercih edilen bir marka olmayı hedeflemiştir. Amacımız; ARCHIMED ürünlerini dünya normlarında bir kalite ile medikal sektörünün kullanımına sunmaktadır.

Şirketimiz; Diyaliz ve kemoterapi koltukları, kan alma- KBB- Cilt bakım ve saç ekim koltukları ,jinekoloji masaları, proktoloji ve cerrahi masalar , pediatric masalar hasta servis ve yoğum bakım karyolaları üretmektedir.

Bunlar da ilginizi çekebilir