Eyüpsultan Belediyesi, yeni tip Koronavirüsle (Kovid -19) mücadele kapsamında 81 ilde 23 – 24 – 25 ve 26 Mayıs’ta uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının yaşandığı şu günlerde mahallerde verdiği mehter ve bando konserleri ile vatandaşlara bayram sevincini yaşattı.

Eyüpsultan Belediyesi’nin, büyük ilgi gören bando ve mehter konserleri Ramazan Bayramı’nın 2. ve 3. gününde de devam etti.

“Moralimizi Yüksek Tutalım, Tedbirlere Uyarak Bu Süreci Atlatalım” sloganıyla Eyüpsultan Belediyesi tarafından organize edilen Mehteran yürüyüşü, Eyüpsultan Bulvarı’ndan başlayıp İslambey Mahallesi’ne kadar devam etti.

Herkesin yüzünde tebessüm bırakan, vatandaşların moralini yükselten Mehter Takımı ikinci konserini ise Esentepe Mahallesi’nde ve 5. Levent’te verdi. Ramazan Bayramı’nın 3. gününde ise Kemerburgaz semtinde konser verdi.

Eyüpsultan Belediyesi Mehteran Takımının, sokaklarda çaldığı hareketli ve coşturan marşlarına mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Genç yaşlı tüm vatandaşlar evlerinin camlarından, balkonlarından Mehter konserini izleyerek el salladılar, çalınan marşlara alkışlarla eşlik edip bol bol fotoğraf çektiler.