Türk Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 182. yıldönümü dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Eyüpsultan ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sadık Tatar, sabah saatlerinde Edirne Edirnekapı Şehitliği’ne giderek karanfil bırakıp şehit olan askerlerimize dualar okudu.

Kemerburgaz Karadenizliler Derneği'nden Komutana Pasta

"Jandarma teşkilatının 182.yıl dönümü kutlu olsun" yazılı pasta, Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Gürkan Yılmaz, Kemerburgaz Mimarsinan Mahallesi Muhtarı Turgut Koçum, Milliyetçi Hareket Partisi Eyüpsultan Meclis Üyesi Serkan Cihan, Kemerburgaz Karadenizliler Derneği başkanı Celal Aktürk ve Dernek Yöneticileri tarafından tarafından kesildi. Pasta kesilmesinin ardından Binbaşı Sadık Tatar tebrikleri kabul etti. 

Binbaşı Sadık Tatar yaptığı konuşmasında "Tüm Jandarma Teşkilatımızın 182. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor, görevlerini başarıyla yerine getirirken şehit olan jandarma mensuplarımızı rahmet ve şükranla anıyor, gazilerimize de sağlık ve esenlikler diliyorum. Büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren tüm Jandarma personelimize de aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.


Milliyetçi Hareket Partisi Eyüpsultan Meclis Üyesi Serkan Cihan,Binbaşı Sadık Tatar'a Süper lige yükselen Giresunspor maskesi hediye etti.




New Göktürk Dergisi imtiyaz sahibi Kenan Yılmaz Binbaşı Sadık Tatar'a plaket takdim etti.