Öğrenciler okul bahçesinde Başkan Deniz Köken’i, ellerinde taşıdıkları “Yeşili Sev – Doğa Varsa Hayat Var – Ağaç Hayattır” yazılı dövizlerle karşıladılar. Ayrıca Başkan Deniz Köken için hep birlikte “Tohumlar Fidana, Fidanlar Ağaca” şarkısını söylediler.

Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü’nün de katıldığı etkinlikte, Başkan Deniz Köken, minik öğrencilerin bu sıcak karşılaması karşısında hepsine ayrı ayrı teşekkür etti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Deniz Köken, sonrasında fidan dikimine geçti.

18 ADET FİDAN DİKTİLER

Başkan Deniz Köken ve öğrenciler okul bahçesine 18 adet mavi selvi ve dişbudak fidanı diktiler. Fidanları diktikten sonra ise hep birlikte can suyu verdiler.

“HER ÇOCUK BİR AĞAÇ DİKSİN İSTİYORUZ”

Etkinlikle ilgili olarak bilgi veren Başkan Deniz Köken şunları söyledi; “Bölge çok sıkışık, yeşil alan konusunda eksiğimiz çok fazla. Her çocuk fidan diyoruz, her çocuk liseyi bitirmeden bir ağaç diksin istiyoruz. Bu kampanyamız da bunun bir parçası. 11 yıllık eğitim hayatında her çocuğumuzun bir fidanı olacak inşallah.”

PARKLARIMIZIN SAYISINI ARTTIRIP ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTURACAĞIZ”

İlçede şu ana kadar 10 park yaptıklarını belirten Başkan Deniz Köken; “5 tane parkımız da inşaat halinde. Aralık ayında bunların hepsinin açılışlarını yapacağız. Parklarımızın sayısını arttırıp çocuklarımızla buluşturacağız.” dedi.

Başkan Deniz Köken daha önce de, miniklere, ağaç ve orman konusunda duyarlılığı arttırmak, çevreyi sevdirmek ve koruma bilincini kazandırmak amacıyla düzenlenen kampanya kapsamında, Şair Nabi İlkokulu bahçesinde öğrencilerle birlikte fidan dikmişti.