Rehberlik ve  Araştırma Merkezimiz Törenle Açıldı

Yeni RAM binasının açılışı Eyüpsultan Kaymakamımız Sayın İhsan Kara, Belediye Başkanımız Sayın Deniz Köken, Emniyet Müdürümüz Sayın Muharrem Levent Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Alper Asım Özer tarafından yapıldı.

Açılışa okul, kurum müdürlerimizin yanı sıra , öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Alper Asım Özer yaptığı açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi :

''Bugün burada Rehberlik Araştırma Merkezimizin yeni binasını hizmete açmanın büyük mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

 İlçemizin Rehberlik ve Araştırma Merkezi bugüne kadar bir okulumuzun 3. Katında hizmet veriyordu. Eyüpsultan Belediyesinin değerli katkılarıyla artık kendine ait binasında  merkezi bir konumda  çalışmalarına daha da verimli ve  aktif bir şekilde devam edebilecek.

İnsanı,dünyayı iyileştirebilmek adına çok güzel çalışmalar yapacağına inandığım merkezimizin binasının açılışında çok değerli katkılarından dolayı başta Eyüpsultan Kaymakamımız Sayın İHSAN KARA'ya ve Eyüpsultan Belediye Başkanımız Sayın DENİZ KÖKEN'e en derin şükran ve saygılarımı sunuyorum.''

 Açılışın ardından RAM binasını gezen misafirler yapılan çalışmalar ile ilgi kurum müdürü Sayın Yetkin Baskın'dan bilgi aldı.

Yeni Rehberlik Araştırma Merkezimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, bizlere büyük destek veren Eyüpsultan Belediyemize teşekkürlerimizi sunuyoruz.