Hür ve bağımsızlığından asla taviz vermeyen kahraman ecdadımızın, tarihe altın harflerle yazdığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir gururla kutlamanın coşkusu, heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz.

Şanlı tarihimizin her safhasında, “Ya İstiklal Ya Ölüm” diyerek, bir gün dahi tutsaklığa razı olmayan milletimiz birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde kenetlendiğinde, tarihe damgasını vurmuş, aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğünü tüm dünyaya ispat etmiştir.

Bugün bizlerde, atalarımızdan emanet aldığımız güzelim ülkemizin kalkınması ve muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması noktasında, gece gündüz demeden daha çok çalışarak, çocuklarımıza daha güçlü bir Türkiye bırakmalıyız.

Bu duygularla, 97. yılını kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan Aziz Şehitlerimizi, ebediyete intikal eden Gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyor; kıymetli Eyüpsultanlı hemşehrilerimizin ve milletimizin bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara

Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara