Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen programa, Cumhur İttifakı'nın Başkan Adayı Deniz Köken'in yanı sıra, AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Gençlik Kurulu üyeleri, Sinop Ayancık ve Ayancık'ı Sevenler Kültür ve Dayanışma Derneği Üyeler ve davetliler katıldı. 

Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen geceye davetli olarak katılan AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, salonda bulunanlara seslendi.

Yapılacak seçimlerinin önemine değinen Başkan Adayı Köken, “Bu seçim Türkiye Cumhuriyetinin son yüz yılın seçimi. 2024 yılında,  2’nci yüz yılın ilk seçimi olacak." dedi.

 “BU TÜRKİYE’NİN GÜCÜYLE İLGİLİYDİ ASLINDA”

Oluşturulmak istenen krizlere Türkiye’nin her zaman bir cevabının olduğu belirten Köken, “Bugün kriz var deniliyor, Ekonomik kriz hiçbir zaman bir sene, iki sene, üç sene sürmemiştir.  Nasıl ki 2007’de Türkiye ekonomi de zirve yapmış, 2008 dünya krizini teğet geçmişse bu Türkiye’nin gücüyle ilgiliydi aslında. Bundan sonra da öyle olacaktır. Biz bu seçimleri, 31 Mart seçimleri, bir yerel seçim olarak değil de, Türkiye Cumhuriyetinin son yüz yılının en son seçimine bomba gibi girerek, cumhur ittifakına doğru destek verelim” açıklamasını yaptı.

Başkan Adayı Deniz Köken’e gecenin anısı adına el yapımı ahşap gemi maketi hediye edildi. Köken, konuşmasının ardından salonda bulunanlarla tek tek ilgilendi.

ADEM KOÇYİĞİT: DENİZ KÖKEN EYÜPSULTAN'IN ÇIKARDIĞI ÖNEMLİ BİR MARKADIR

Toplantıda söz alan AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Önemli bir seçimin arifesindeyiz. İstanbul'da son Başbakanımız ve Meclis Başkanımız Binali Yıldırım ile seçime giriyoruz. Kendisi sadece İstanbul'da gerçekleştirdiği projelerle değil, Tüm Türkiye'de gerçekleştirdiği projelerle hayatımızı kolaylaştırdı. 

Havayollarını halkın yolu yaptı. Bölünmüş yollarla insanların gönüllerini birbirine bağladı. Marmaray'ı, Avrasya Tüneli projeleri hepimizin hayatlarını kolaylaştıran projeler oldu. Eyüpsultan'da ise 25 yıllık belediyecilik tecrübesiyle, yerel yönetimler konusunda bir marka olmuş Deniz Köken başkanım ile yola devam edeceğiz.

Marka olmak kolay bir şey değildir. Marka olmak emek ister. Marka olmak güç ister. Tecrübe ister. Azim ister. Çalışmak ister. Deniz Başkanım 25 yıllık belediyecilik deneyimiyle ilçenin sorunlarını daha derinlemesine daha efektif bir şekilde çözecektir."