Eyüp Belediyesi Beyaz Masa birimi belediyeye gelerek şahsen müracaatta bulunan Murtaza Yüksel isimli vatandaşın sorununu 4 saatte çözüme kavuşturdu. Saat 10.30’da müracaat kaydı alınan Yüksel’in talebi saat 14.30’da ilgili birim tarafından sonuçlandırıldı.

Eyüp Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı olarak görev yapan Beyaz Masa birimine müracaat eden vatandaşların istek, talep ve şikayetleri en kısa sürede çözüme kavuşturuluyor. Son olarak Beyaz Masa’ya gelerek şahsen müracaatta bulunan Murtaza Yüksel isimli vatandaş, çöp saatleri dışında kapı önlerine çöp bırakıldığını belirterek bu duruma tedbir alınmasını istedi.

Konuyla ilgili olarak bir talebi alan Beyaz Masa konuyu hemen Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bildirdi. Temizlik İşleri ekipleri de bildirilen adrese giderek ön inceleme yaptıktan sonra ilgili ekibi yönlendirerek çöplerin kaldırılarak vatandaşları da çöp toplama saatleri ile ilgili bilgilendirdi.

VATANDAŞ MEMNUN

Eyüp Belediyesi’ne yaptığı başvurunun bu kadar kısa sürede halledilmesinin kendisini oldukça mutlu ettiğini belirten Murtaza Yüksel, “Sayın Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim. Bizim isteklerimiz ve taleplerimiz anında değerlendiriliyor. Bunu bizzat yaşayarak görmüş oldum” dedi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da, göreve geldiğimizde belirledikleri vizyon ve misyon doğrultusunda hizmet veren Beyaz Masa’nın vatandaşla belediye birimleri arasında başarılı bir koordinasyon sağladığını belirterek, “Bizler Ebu Eyyub El Ensari hazretlerinin hizmetkarlarıyız.

Bu kutsal beldeye ve bu kutsal beldede yaşayanlara hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm belediye birimlerimiz de bu duygularla hizmet veriyor. Bizler için önemli olan vatandaşlarımıza hızlı ve kaliteli hizmeti sunmak” diye konuştu.