AK Parti İl Başkanlığının düzenlediği teröre karşı birlik yürüyüşü Ortaköy Camii önünde başladı. Hain saldırıyı protesto yürüyüşüne AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, Başkan Remzi Aydın, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saldırının yapıldığı Reina’da son bulan teröre lanet yürüyüşü sonrasında olay yerine karanfiller bırakılarak dualar edildi. Reina önündeki basın açıklamasında ise birlik ve beraberlik çağrısı yapılarak, toplumun her renginin her farklılığının bir zenginlik olduğu vurgulandı.

Açıklamada, “Camiler de bizimdir, kiliseler de, havralar da bizimdir. Türküyle, Kürtüyle, Lazıyla, Çerkeziyle hangi meşrepten, mezhepten olursa olsun; sünnisiyle, alevisiyle, gayrimüslimiyle bu toprakların değeridir. Biz birlikte Türkiye’yiz. Birlik olduğumuzda neler yaptığımızı 15 Temmuz’da tüm dünyaya gösterdik. Terör nereden gelirse gelsin, kimden gelirse gelsin, kime yönelik olursa olsun lanetlemek için buradayız. Terörün bir insanlık suçu olduğunu ve onun karşısında yekvücut olduğumuzu haykırmak için buradayız. Bu ülkenin bütün değerlerine sahip çıktığımızı vurgulamak için bir aradayız. Allah’ın izniyle terörü el birliğiyle milletimiz bertaraf edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” mesajları verildi.