Serkan Cihan'ın New Göktürk Dergisine yaptığı basın açıklaması;

Kıymetli Dostlarım ; Milliyetçi Hareket Partisi Eyüpsultan İlçe Teşkilatının üyesi olmanın onur ve şerefiyle 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Eyüpsultan İlçe Başkanlığımız ve İstanbul İl Başkanlığımızın referansları Genel Merkezimizin onayıyla Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı olarak Cumhur İttifakının zaferi için sahada aktif olarak çalışmanın huzurunu yaşadım.

Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olarak seçilebilmesi ve Milliyetçi Hareket Partisinin mecliste güçlü temsili için yaptığımız saha çalışmalarında Cumhur İttifakının ruhu gereği Ak Partili kardeşlerimizinde manevi desteğini aldık. Amacımıza ulaştık ve yapılması gerekeni yaptık. Önce Ülkem ve Milletim sonra partim ve ben ilkesiyle hareket eden liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin önderliğinde 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde de aynı disiplin ve özveriyle hareket edeceğiz.

Dostlarımızın ısrarları ve tavsiyeleri üzerine ve hayat felsefem olan doğrularımın peşinden şartlar ne olursa olsun gitmek ilkesiyle inandığım davama ve teşkilatıma bağlılığım gereği 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde ‘’ MECLİS ÜYELİĞİ’’ aday adaylık müracaatımı 12 Aralık Çarşamba günü Saat 14:00’de üyesi olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanlığına siz dostlarımın katılımıyla yapacağım.

MHP meclis üyeliğine müracaat etmek isteyen dostlarımı da aramızda görmek istiyorum. Kararımın Eyüpsultan ilçemize hayırlı olmasını diliyor, önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben ilkesiyle hareket eden liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin önderliğinde Milliyetçi Hareket Partisinin bir neferi olduğumun ve teşkilatımızın şahsıma vereceği her görevi önkoşulsuz kabul ettiğimin bilinmesini istiyorum.


Selam ve Dua İle ;  Serkan Cihan
Milliyetçi Hareket Partisi - Eyüpsultan Meclis Üyesi A.Adayı